Manchester United Thuisshirt 2023-2024 Gelekt

manchester united thuisshirt 2023-2024 gelektZie hier het Manchester United thuisshirt 2023-2024 gelekt in het overzicht voetbalshirts voorspelling. Deze komt morgen op de markt dus zal ongeveer zo wel zijn. United speelt met het shirt in de Premier League, FA Cup en Europa.

direct bestellen vsd

 • Direct naar Unisportstore.nl
 • Beschikbaar in: kids, junior en senior
 • Thuiswedstrijden: Old Trafford

Old Trafford is een geweldig stadion die binnenkort een verandering zal ondergaan. De Manchester United voetbalreizen 2023-24 kunnen nog wel in het stadion worden geboekt. ‘The Mancunians’ in samenwerking met adidas lanceren het voetbalshirt altijd pas in juli. Deze komt dus eerdaags net zoals trainingskleding en vlaggen. De nieuwste voetbalshirts voor het seizoen vind je bij ons.

Man United onder Ten Hag gaat zeker kampioen worden van de Premier League – VSD

Deze is ontworpen in samenspraak met de fans. De diverse sjaals die worden gedragen zijn gebundeld om daar een top voetbalshirt van te ontwerpen. Je ziet een uniek patroon over het voetbalshirt. Het adidas Manchester United uitshirt 2022-2023 gelekt heeft een zelfde patroon. De naam fashion of the stadium terraces komt dus bij de sjaals vandaan. Het complete tenue zal zwarte accenten bevatten. Het nieuwe thuisshirt met de clubkleuren: rood, wit en zwart. Wil je een compleet voetbaltenue? Naast het voetbalshirt kan je ook een wit voetbalbroekje en zwarte kousen bestellen.

 • Manchester United FC
 • Stadion: Old Trafford
 • Bijnaam: The Red Devils
 • Sterren: Casemiro & B. Fernandes

Manchester United Thuisshirt 2023-2024 Gelekt

Deze met de adidas logo’s op het voetbalshirt en short. Deze accenten zijn ieder jaar hetzelfde. Het Duitse sportmerk heeft gekozen voor de strepen aan de bovenkant en een V-hals. adidas gaan we de komende tien jaar terugzien op de voetbalshirts. Tenues en trainingskleding worden steeds populairder vandaar dat we ze in de shop aanbieden voor meiden, dames, kinderen, baby’s en senioren. Climacool technology van adidas kennen we inmiddels en zal natuurlijk aanwezig zijn. Voetbalshirts Manchester United kopen? Houdt de pagina in de gaten wanneer het thuisshirt, uitshirt en Europese (3de) voetbalshirt beschikbaar is.

manchester united shirt

Wat zijn de top producten in de Manchester United shop:

 1. Voetbalshirts
 2. Rashford thuisshirt
 3. Trainingspakken Clubs
 4. Shirts en Truien
 5. Europees voetbaltenue

Je kunt via de blauwe link een Manchester United shirt bestellen. Deze is beschikbaar tot het nieuwe thuisshirt uitkomt. Shop snel goedkoop het thuisshirt kids of senioren in de fanshop. De sterren uit het team zoals Rashford of Bruno kunnen natuurlijk worden bedrukt. Liever een eigen naam en nummer? Uiteraard is dat ook mogelijk. Een officiële bedrukking met Premier League badges maken de voetbalshirt . Dit is dezelfde bedrukking als de spelers op het shirt dragen tijdens Premier League wedstrijden. Wil je andere fan producten om je collectie compleet te maken? In onze winkel hebben we alles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *