adidas Manchester United Trainingspak Zwart 2023-24

adidas manchester united trainingspak zwart 2023-24Wil jij net als de sterren van MUFC het adidas Manchester United trainingspak zwart 2023-24 kopen? Deze is uitgekomen in een jack met zwarte trainingsbroek. Daarnaast heeft deze een standaard pasvorm.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In: kinderen en senioren
  • Kleuren: groen, rood en zwart
  • Jack en trainingsbroek

Voetbal trainingspakken MUFC ontworpen door adidas in verschillende kleuren. Eerder hadden we al het adidas Manchester United sweater trainingspak 2022 en adidas Manchester United trainingspak zip 2020-21. adidas voetbalkleding met het Clima-cool systeem voor een fris en ontspannen gevoel. De grote helden zoals Bruno, Antony en Rashford gaan we ook weer zien in dit pak. Misschien is het ver gezocht mij deze lijkt 1 op 1 op het adidas Bayern Munchen trainingspak zwart 2023-24.

Welke spelers kunnen ze aantrekken om een nog beter team te krijgen??

Deze maar ook joggingspakken en presentatiepakken in de online voetbal fanstore. Trainingspakken worden gedragen onderweg naar de wedstrijd of op de training. De reservespelers op de bank, tijdens het warmlopen of tijdens een interview zien we de trainingspakken ook voorbij komen. Ontworpen van 100% polyester en een geweldige uitstraling maken het trainingspak tot een gewild item.

adidas Manchester United Trainingspak Zwart 2023-24

De naam die adidas het pak officieel heeft meegegeven is adidas United presentatiepak green white. adidas strepen zichtbaar aan de zijkant van de mouwen en de verschillende logo’s op broek en jack. Clima-cool technologie van adidas zorgt voor een droog gevoel. Vocht wordt namelijk naar de buitenste lagen gedreven. Bestaande uit een adidas trainingsjack en trainingsbroek vormt het laatste trainingspak van het jaar. Geweldig om kinderen en senioren in het groen, zwarte met witte accenten trainingspak te zien trainen. Shop vandaag het prachtige pak voor de wedstrijden in de Premier League, Cups en Champions League. Een ander nieuw pak met het Man United trainingspak trui.

  • Kledingmerk: adidas
  • Clima-cool technologie
  • Slimfit pasvorm
  • 5 steekzakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *