Puma Borussia Dortmund Trainingspak 2022-2023

puma borussia dortmund trainingspak 2022-2023Je kunt hier trainingspakken voor de voetbal zoals het Puma Borussia Dortmund trainingspak 2022-2023 kopen. Deze kan je ook als een los jack of trainingsbroek bestellen. Kijk in de winkel naar de mogelijkheden.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Jack en trainingsbroek
  • Kleuren: zwart met geel
  • Kledingsponsor: Puma

Puma trainingspakken clubs met een Dry-Cell ontwerp. Je kunt de voetbal trainingskleding voor onderweg bestellen. Bij de spelers zien we ze vaak tijdens interviews en trainingen. Puma heeft het ontwerp van de wedstrijdkleding en trainingskleding onder haar beheer. Dry-cell is de nieuwste technologie voor een fris gevoel en vocht wordt naar de buitenste lagen gevoerd. Eerder hadden we al het Borussia Dortmund trainingspak zwart 2022-2023 in het zwart dus.

Karim Adeyemi gaat topscoorder worden van het seizoen 2022/2023

BVB Dortmund heeft als hoofdkleur natuurlijk geel met zwarte accenten. Deze zoals we hier zien heeft het merendeel de zwarte kleur over het gehele trainingspak. De logo’s natuurlijk in het geel en hoofdsponsor Evonik ook op het trainingspak. Ze zijn verder voorzien van 5 steekzakken met rits op waardevolle spullen in op te bergen. Uiteraard kan ook deze worden bedrukt met initialen en nummer. In onze online voetbal BVB fanstore ook het Borussia Dortmund trainingspak 2019-2020 welke nog steeds beschikbaar is.

Puma Borussia Dortmund Trainingspak 2022-2023

Heerlijk zijn de pakken voor onderweg naar de wedstrijden. Je kunt ze ook dragen op de reservebank en tijdens interviews. Lekker toch de dag door in het BVB Dortmund presentatiepak 2022/23. Heerlijk om te dragen tijdens de trainingen of naar school. Je kunt de trainingspakken ook dragen tijdens het bank hangen. Bestaande uit een Puma trainingsjack en BVB trainingsbroek in de store van www.voetbalshirtsdirect.nl. De twee sterren boven het logo zijn opvallend en worden verkregen na een x aantal kampioenschappen. Evonik de hoofdsponsor ook op het trainingspak met de bekende logo’s. Op deze wordt nogmaals gerefereerd naar Dry-Cell met het logo links onderin. Shop het trainingspak voor kinderen, junioren, heren, vrouwen en dames in de online voetbalshop.

  • Voetbalclub: BVB Borussia Dortmund
  • Stadion: Signal Iduna Park
  • Hoofdsponsor: Evonik
  • Kledingsponsor: Puma
  • Dry-Cell technologie
  • Trainingskleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *