adidas Spanje Shirt Uit Blauw Kids 2022-2023

adidas spanje shirt uit blauw kids 2022-2023Hier het adidas Spanje shirt uit blauw kids 2022-2023 kopen. Deze is natuurlijk van het Spaans voetbalelftal. Unieke kleuren en verder heeft deze een normale pasvorm en dus voor iedereen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: junioren, kind, mini
  • Bijnaam: La Selección
  • WK in Qatar

Deze van La Selección gaan we natuurlijk veelvuldig zien tijdens het FIFA World Cup in Qatar. Hierboven het shirt bij Unisportstore.nl. Later volgt ook Voetbalshop.nl met de WK kleding. Als we de prijzen van moeten vergelijken scheelt het 0,05 cent. Je kunt dus rustig hierboven bestellen maar het duurt iets langer. Bekijk ook eens de oudere Spanje trainingspakken 2018-2019 in onze Spanje fanshop.

Spanje gaat de halve finale van het WK halen met spelers als Gavi en Pedri – VSD

Deze is ontworpen door kledingmerk adidas. adidas voetbalkleding is voorzien van Mesh-panelen en Clima-cool voor de warme winterdagen straks tijdens het WK voetbal. Spanje voetbalshirts zijn ontworpen met een normale pasvorm. Het voetbalshirt is dus geschikt voor iedereen. adidas heeft ze uniek ontworpen en dan hebben we het niet alleen over de kleuren. De stijl aan de voorkant hebben we nog nooit eerder gezien. Uiteraard is het Spanje uitshirt ook te verkrijgen in senioren maten.

adidas Spanje Shirt Uit Blauw Kids 2022-2023

Het Spaans voetbalteam heeft wat goed te maken nadat ze in de eerste ronde waren uitgeschakeld tijdens het WK voetbal 2014. De coach krijgt natuurlijk heel veel vertrouwen na een fantastische reeks kwalificatiewedstrijden. Daarnaast ging het al beter tijdens het WK 2018 in Rusland. Je kunt via het overzicht Spanje voetbal fanshop alle bedrukte voetbalshirts bekijken. Een voorbeeld zoals hier van Iniesta of van de nieuwe spelers als Gavi of Pedri. We wensen je alvast veel plezier tijdens het World Cup 2022.

  • Spaans voetbalteam
  • adidas voetbalshirts Spain
  • Uitwedstrijden
  • Kleuren: wit / rood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *