Spanje Trainingspakken 2018-2019

spanje trainingspakken 2018-2019Zoek je unieke kleuren zoals Bordeaux en zwart? Bekijk dan de Spanje trainingspakken 2018-2019. Je kunt deze bestellen met een normale pasvorm en deze is nog steeds beschikbaar.

direct bestellen vsd

+ Direct naar Voetbalshop.nl

+ In: senior, kind, kids, junior

+ Sterspelers: Iniesta en Ramos

Het Spanje trainingspak 2018/19 van het Spaanse nationale team in Bordeaux en donkere kleuren. Bestaande uit een trainingsjack en een zwarte Spain trainingsbroek 2018/19. In het overzicht Spanje trainingspakken ook een Spanje presentatiepak 2018-2020.

Spanje Trainingspakken 2018-2019

In de voetbal fanstore de Spanje trainingspakken 2018-2019 voor de World Cup 2018 tot EK kwalificatie 2020. Ontworpen in samenwerking met het Duitse merk adidas. Ideaal om  te trainen, onderweg naar de wedstrijden en in het hotel te dragen. Iedere voetballiefhebber of Spaans voetbalelftal liefhebber kan het trainingspak nu dragen. De Bordeaux rode kleur wordt afgewisseld met diverse gele accenten en met een zwarte Spanje trainingsbroek. In de shop zijn de andere Spanje presentatiepakken 2018-19 te zien in het blauw en grijs. adidas strepen aanwezig in het geel en logo’s in het geel en rood. Het Spanje logo op het trainingsjack en trainingsbroek.

  • Voetbalkleding: adidas
  • Clima-cool technologie
  • Trainingsjack en broeken

Het Spanje WK voetbal presentatiepak dus ontworpen door adidas Clima-cool materiaal. Je voelt je dus comfortabel en met een normale pasvorm zorgt het voor een ideale lichaamstemperatuur. Voorzien van 100% polyester en in combinatie met mesh-gaatjes voelt het fris en droog aan. Zelfs tijdens de warme dagen voelt het Spanje WK voetbal presentatiepak als gegoten. Een heerlijke stof en ideale pasvorm voor de wedstrijden op het WK voetbal tot EURO 2020. Handige steekzakken in het Spanje trainingsjack en 2 in de trainingsbroek. Ga je naar het trainingsveld of wedstrijd dan kan je waardevolle spullen altijd bij je dragen. Spanje trainingspakken 2018-2019 voor onderweg naar de wedstrijden en tijdens de nabeschouwing. Heel veel plezier met de nieuwste trainingspakken landen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *