Spanje Presentatiepak 2018-2020

spanje presentatiepak 2018-2020Trainingspakken met nu een blauw met zwart Spanje presentatiepak 2018-2020 kopen? Je kunt ook een los jack of zwarte trainingsbroek bestellen. Deze heeft een normale pasvorm voor jong en oud.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Prijs vanaf €10,95
  • In: heren, vrouwen en kids
  • La Selección
  • Sterspelers: Iniesta en Ramos

Trainingspakken en presentatiepakken landen in aanloop van de toernooien. Het blauw trainingsjack en zwarte trainingsbroek voor onderweg en tijdens de trainingen. Tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden in aanloop van het EK voetbal 2020 draagt het team dit trainingspak. Neem ook een kijkje bij het adidas Spanje trainingspak donkerblauw 2020-21 en adidas Spanje trainingspak landen.

Spanje presentatie trainingspakken voor kinderen en senioren in de shop. Uiteraard in de maten Xsmall, small, medium. large, X-large tot XXL. Ga je wedstrijden volgen van Spanje in het seizoen 2018-2019? Je gaat de Spanje trainingspakken 2018-2019 of presentatiepak zeker tegenkomen. Het Spaanse elftal gaat hopelijk hoge ogen gooien tijdens het toernooi in Rusland. De stijlvolle baseball collar met een unieke trainingsbroek. adidas heeft zowel de wedstrijdkleding als trainingskleding onder handen genomen. Shop dus snel de trainingspakken en presentatiekleding bij Voetbalshirtsdirect.nl.

Spanje Presentatiepak 2018-2020

Een Spanje trainingspak 2018-2020 ideaal om te dragen tijdens de trainingen of te dragen naar de voetbalclub. We zien dat de onderkant donkerblauw is en daarboven zee blauw. Afgewerkt met de rode adidas strepen over de trainingsbroek en trainingsjack. adidas ontwerpt de trainingskleding altijd Clima-cool zodat het vocht wordt afgevoerd. Het logo van de Spaanse voetbalbond staat op de linkerborst met daarboven de ster voor het winnen van het WK van 2010. Trainingskleding en wedstrijdkleding ontworpen van 100% polyester voor extra verkoeling. Geweldige voetbalkleding zoals het Diego Costa Spanje thuisshirt 2018-19 voor het Spaans voetbalelftal in onze Spanje voetbal fanshop.

  • Kledingmerk: adidas
  • Clima-cool technologie
  • Kleuren: blauw, zwart en rood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *