adidas Spanje Trainingspak 2020-2021

adidas spanje trainingspak 2020-2021Koop bij ons het adidas Spanje trainingspak 2020-2021. Niet echt in lijn met het thuisshirt en uitshirt van het land maar ach. Je vindt alle kleding bij ons in de shop.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beste prijs voor de trainingspakken
  • Beschikbaar in: senioren en kids
  • Helden: Iniesta en Ramos
  • Toernooi: UEFA EURO 2020

Het trainingspak mag zeker niet ontbreken als je het Spaanse nationale team wil aanmoedigen voor Euro 2020. Je kent het rode trainingsjack wel en nu in combinatie met een blauwe trainingsbroek. Deze zal worden gedragen onderweg naar de wedstrijden en tijdens de nabeschouwing. Shop hier ook het adidas Spanje thuisshirt 2020-2021 en het Spanje uitshirt 2022-2023

Spanje zonder Iniesta is toch als een broodje shoarma zonder knoflook

Tijdens het EK voetbal 2020 gaan we het pak regelmatig zien. Deze is weer ontworpen in samenwerking met adidas. adidas gaat niet alleen voor kwaliteit maar ook om dagelijks te gebruiken. voetbal trainingspakken zijn uniek om je als voetballiefhebber ook warm te kleden. De rode kleur wordt afgewisseld met diverse blauwe en gele accenten. Uiteraard zijn de bekende adidas strepen aanwezig aan de zijkant in plaats van over de schouders. Je kunt dus binnenkort lekker gaan trainen in dit pak.

  • Voetbalkleding: adidas
  • Clima-cool technologie
  • Trainingsjack en broeken

adidas Spanje Trainingspak 2020-2021

Het Spanje EK voetbal trainingspak is dus ontworpen door adidas met het bekende Clima-cool gebeuren. Clima-cool materiaal zorgt voor een fris en heerlijk gevoel terwijl vocht naar de buitenste lagen wordt gedreven. Een heerlijke stof en ideale pasvorm voor jong en oud. Heerlijk om te dragen tijdens de koelere dagen en de handige steekzakken maken het mogelijk om je waardevolle spullen ten alle tijden mee te nemen naar het trainingsveld. Vandaag nog een compleet Spanje garderobe? Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het beschikbaar. Ga voor een totaaloverzicht langs bij: Landen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *