adidas Spanje Voetbalsokken Thuis Blauw 2020-2021

adidas spanje voetbalsokken thuis blauw 2020-2021Koop bij ons de adidas Spanje voetbalsokken thuis blauw 2020-2021 met gele rand. Deze zijn beschikbaar in de maten 26 tot 50. Maak je klaar voor het komende toernooi.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids en senior
  • Helden: Iniesta & Ramos
  • Maak je klaar voor EURO 2020

Als we kijken naar de Spanje kousen dan zien we dat ze passen in het complete thuistenue. Je kunt het Spanje tenue thuis gedragen tijdens de training of wanneer je klaar zit op de bank om UEFA EURO 2020 te volgen. Nog niet helemaal zeker van je zaak? Speur eens rond in de fanshop en je vindt vast iets wat bij je past. Bekijk hierboven via direct bestellen waar je de kleding kunt bestellen. Je hebt in onze Spanje fanshop bijvoorbeeld ook het adidas Spanje thuisshirt 2020-2021

Stelling: Spanje is de kanshebber om UEFA EURO 2020 te winnen

De kleding is ontworpen door adidas en voorzien van geweldige kleuren. adidas met het bekende Clima-cool technologie zorgt voor een fris en comfi gevoel. Het adidas logo is dan ook zichtbaar aan de achterkant. De voetbalkousen zijn voorzien van een extra stevig voetbed en een aparte linker en rechter kous. Ze hebben ook nog eens een normale pasvorm en zijn te verkrijgen in de maten 30 tot 50.

adidas Spanje Voetbalsokken Thuis Blauw 2020-2021

De Spanje voetbalkousen thuis gaan we natuurlijk terug zien tijdens het EK voetbal 2020. Spanje heeft een minder WK voetbal 2014 achter de rug en zal zich daarom natuurlijk gaan laten zien. Na het Europees Kampioenschap voetbal gaan we weer verder naar FIFA World Cup 2022 in Qatar. De coach heeft in ieder geval flink wat sterspelers tot zijn beschikking om het tot een goed eind te brengen. Ben jij nou een echte Spaans voetbalelftal liefhebber? Kies dan de nieuwste kleding. We kijken nu al uit naar het EK voetbal van 2020.

  • Bijnaam: La Roja
  • adidas voetbalkleding
  • Koninklijke Spaanse Voetbalfederatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *