adidas Spanje Voetbalshort Thuis 2020-2021

adidas spanje voetbalshort thuis 2020-2021Koop hier het adidas Spanje voetbalshort thuis 2020-2021 in de voetbalshop. Je kunt ook eens langs bij het thuisshirt of trainingspak welke voorzien is van een zeer Spaans ontwerp. Een totaaloverzicht vind je hieronder via de button.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids en senior
  • Seizoen: EK voetbal 2020

Een Spain voetbalshort thuis is een belangrijk onderdeel van het complete thuistenue. Je gaat de thuisvariant vooral zien in het stadion en op de televisie. Het ligt er een beetje aan of ze thuis of uit zijn geloot. Je kunt het broekje trouwens ook ideaal gebruiken als zwembroek. We gaan er vanuit dat Spanje het tot de laatste 4 gaat halen tijdens Euro 2020 maar wie weet.

Spanje maakt zich al helemaal klaar voor EURO 2020. Hoe ver denk jij dat het Spaans voetbalelftal gaat komen?

De sportgigant uit Duitsland met het kledingmerk adidas heeft de kleding ontworpen. Hierdoor ben je bij aanschaf dus verzekerd van een hoogstaande kwaliteit. Je zag het misschien al aan de gele accenten. Op het linker achterkant is het adidas logo afgebeeld en op het rechter bovenbeen het Spaans voetbalelftal logo. In onze voetbalshop hebben we ook de adidas Spanje voetbalsokken thuis blauw 2020-2021.

adidas Spanje Voetbalshort Thuis 2020-2021

We hebben de kleuren nu besproken qua kleur maar nog niet qua technologie. Een groot voordeel is de clima-cool technologie zodat ook tijdens het sporten het voetbalbroekje lekker blijft aanvoelen. Je kunt dus lekker gaan sporten of naar de training in dit broekje. Het EK broekje is tevens te verkrijgen voor jong en oud. Zie hier ook het adidas Spanje thuisshirt 2020-2021. Zoek je iets warmers? Ga dan voor het adidas Spanje trainingspak 2020-2021 Heb je vragen neem contact op met info@voetbalshirtsdirect.nl.

  • adidas voetbalkleding
  • Clima-cool technologie
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *