adidas Spanje Thuisshirt Vrouwen 2020-2021

adidas spanje thuisshirt vrouwen 2020-2021Koop bij ons een adidas Spanje thuisshirt vrouwen 2020-2021. Je kunt bij ons veel meer dames voetbalshirts of kleding voor vrouwen krijgen via de link: vrouwen voetbalkleding. Je vindt daar een overzicht met ook nog voetbalschoenen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Nationale vrouwenelftal Spanje
  • Spaanse voetbalbond

In deze Spanje thuisshirts spelen de vrouwen van het Spaanse damesteam. Je kunt deze ook gewoon aanschaffen als je wat vrouwelijke shirts zoekt voor de training. Je kunt deze tegelijk dragen als fan item. De Spaanse voetbalbond en adidas hebben het thuisshirt gelanceerd voor het EK voetbal 2020. Je kunt het shirt bestellen en binnen 2 werkdagen heb je deze dan in huis.

adidas Spanje Thuisshirt Vrouwen 2020-2021

Spaanse voetbalshirts voor dames met een unieke pasvorm. We kijken alvast vooruit naar het EK voetbal 2020. Wens je liever een compleet damestenue? Je kunt direct de voetbalbroekjes en kousen bij bestellen. Thuisshirts voor vrouwen worden gedragen door het vrouwenelftal van Spanje. De kleurencombinatie in het rood met gele accenten. Alle tenues en kleding van adidas ontworpen met een Clima-cool technologie. Het vrouwenelftal van Spanje uitgerust met Climalite technology voor een fris en comfortabel gevoel.

De pasvorm voor het Spanje shirt speciaal voor dames heeft een iets diepere snit en vrouwelijke pasvorm.

De rood met gele accenten zijn geheel in stijl van de vlag van de Spaanse vlag. Ook zijn de adidas trademark strepen te zien over het gehele tenue met ook op de schouder. Je kunt daarnaast ook trainingspakken en voetbalkleding bestellen. Wil je meer? Je kunt ook eens langs bij het adidas Spanje voetbalshort thuis 2020-2021! Zie ook de andere producten in onze voetbalshop van Voetbalshirtsdirect.nl.

  • Spanje dames shirt
  • Nationale vrouwenelftal Spanje
  • Rood met gele accenten
  • adidas Clima-cool technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *