adidas Spanje Thuisshirt 2020-2021

adidas spanje thuisshirt 2020-2021Koop hier het adidas Spanje thuisshirt 2020-2021 in het rood met vlakken. Je kunt voor voor kinderen klikken op het Spanje thuisshirt kids rood 2020-2021. Het Spaanse nationale elftal heeft een aantal goede toernooien achter de rug tot het WK voetbal 2014.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Kleuren: rood met geel
  • adidas Clima-cool technology
  • La Selección

Een Spanje shirt is altijd geweldig populair. Dit komt niet alleen door de geweldige prestaties van het Spaanse team maar ook door de sterren. Van 2008 tot 2014 stond Spanje op één in de FIFA ranglijst. Grote namen hebben we voorbij zien komen in de selectie.

Het Spaanse nationale team staat nog steeds hoog op de FIFA ranglijst. Staan ze na 2020 op plek 1?

In 1964 werd het EK gewonnen waarna het rustig bleef rondom het Spaanse team. Het jaar 2008 bracht daar verandering in. In de finale wisten ze Duitsland met 0-1 te verslaan en stonden ze na jaren weer op de eerste positie. Torres scoorde het enige doelpunt met een prima staat van dienst. Het WK voetbal 2014 werd tegen alle verwachtingen in een grote domper. In de groepsfase werd Spanje 3de achter Chili en Nederland. Veel spelers van de oude generatie hebben afscheid genomen.

adidas Spanje Thuisshirt 2020-2021

Een belangrijke tijd zou aanbreken voor de Spaanse ploeg. Het WK voetbal 2010 kennen we allemaal nog. In de finale werd het Nederlands Elftal in de verlenging verslagen door een doelpunt van Iniesta. Een combinatie tussen spelers van Barcelona en Real Madrid blijkt fantastisch te werken. In 2012 kwam Spanje als topfavoriet naar het EK voetbal 2012. Ondanks de conflicten binnen het elftal kwam Spanje in de finale terecht. Spanje wist Italië met 0-4 te verslaan wat zorgde voor de derde titel op rij en ze weten als enige land het Europees Kampioenschap te prolongeren.

Stelling: Xavi en Iniesta worden niet gemist in La Selección

Het Spanje voetbalshirt is ontworpen door kledingmerk adidas. Een adidas logo en de adidas strepen vinden we terug in het geel. Op de linkerborst het logo van Spanje. Het shirt geeft een juiste lichaamstemperatuur tijdens het sporten. Over het gehele Spaanse voetbalshirt lopen veen soort blokjes. Het is ook mogelijk om een naam en rugnummer te laten bedrukken. Inmiddels zijn nieuwe spelers opgestaan om weer voor de nieuwe prijzen te strijden. Uiteraard kennen we de sterspelers David Silva, Iniesta en Cesc Fabregas ook nog worden bedrukt.

  • Spaans voetbalelftal
  • Kleuren: rood met geel
  • Kledingmerk: adidas
  • Clima-cool technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *