adidas Belgie Thuisshirt Strepen 2020-2021

adidas belgie thuisshirt strepen 2020-2021Koop hier het adidas Belgie thuisshirt strepen 2020-2021 is rood en zwart. In onze Rode Duivel shop hebben we veel meer kleding. Als we kijken naar het Belgische nationale team verwachten we veel tijdens EURO2020.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Seizoen: EK voetbal 2020
  • Belgische nationale team

We beginnen eerst even met een stukje verleden om er lekker in te komen, Na een aantal jaren afwezig te zijn geweest op een hoofdtoernooi wist België zich met gemak te kwalificeren voor het WK voetbal 2014. Daarna waren ze op alle toernooien zoals het: EK voetbal 2016 en het WK 2018 in Rusland. En dan nu ook EURO2020. Zie ook het adidas Belgie Thuisshirt Kids 2020-2021 in kleinere maten.

Het wordt tijd dat het Belgische nationale team een prijs gaat pakken met deze selectie.

Nu eerst meer info over het shirt. Een team met grote sterren kunnen allemaal worden bedrukt. De trainer van het Belgische nationale team heeft een lastig klus. Het team bestaat uit fantastische spelers en keepers dus ga er maar aanstaan. De aanvallers zijn ook van absolute wereldklasse met spelers als Lukaku en Eden Hazard. Deze grote namen kunnen allemaal met rugnummer op het Belgie thuisshirt worden bedrukt.

adidas Belgie Thuisshirt Strepen 2020-2021

Het Belgie thuisshirt wordt steeds populairder binnen België maar ook zeker in omringende landen. De grootste concurrent van het Belgie thuisshirt voor ons is het NL shirt. De rode duivels en Oranje zijn al jaren in een strijdt verwikkeld. Het prachtige rode voetbalshirt met de zwart met gele tinten is een prachtig plaatje. We zijn dus erg benieuwd naar de komende toernooien. Wat verwacht je de komende jaren?

Stelling: Belgie is het land met de mogelijkheden om EURO2020 op haar naam te schrijven

Het België voetbalshirt 2020/21 is een ontwerp van het sportmerk adidas. De v  kraag van het voetbalshirt is voorzien van de zwart met gele accenten. Het ontwerp van het shirt is Climacool voor de perfecte lichaamstemperatuur op het juiste moment. Je kunt het voetbalshirt bestellen in kinderen, junioren, vrouwen en heren maten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *