Atletico Madrid Joao Felix Uitshirt Zwart 2019-2020

atletico madrid joao felix uitshirt zwart 2019-2020Koop bij ons het Atletico Madrid Joao Felix uitshirt zwart 2019-2020 met rode bedrukking. Wil je toch liever een andere variant van deze held? Je kunt hieronder ook alle andere kleding van deze baas bestellen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • João Félix #7
  • Recordtranfer €126.000.000,-
  • Bedrukking andere spelers ook mogelijk

Een geweldenaar die uiteraard eerst even moet wennen. Toch zien we hem al regelmatig shinen in het shirt van Atleti. De jongeling die vorig seizoen is overgekomen van Benfica is een echte ster in wording. Hij heeft dus al op jonge leeftijd de UEFA Nations League: 2018/19 achter zijn naam staan. In de finale kwam hij trouwens niet in actie tegen Nederland. We hebben in de fanshop ook het Joao Felix 3de Shirt Atletico Madrid 2019-2020.

Atletico Madrid is de beste club voor deze jongeling om een grote ster te worden.

Als we kijken naar de voetbalschoenen van João Félix dan zien we de adidas Copa 19+ soccer cleats. Hij heeft dus al een persoonlijk sponsor om zijn voetbalschoenen te laten ontwerpen. We hebben hier al het 3de shirt gezien met nummer 7 en later volgt nog het thuisshirt.

Atletico Madrid Joao Felix Uitshirt Zwart 2019-2020

Heerlijk dat hij op zon jonge leeftijd al rugnummer 7 heeft gekregen. Als je bij de voetbal komt zie je ook steeds meer deze naam achterop de shirts. Je kunt bij onze aanbieder ook andere spelers laten bedrukken. Wat een held is deze jonge man toch. We hopen op een geweldige toekomst voor deze aanvaller.

  • Volledige naam: João Félix Sequeira
  • Geboortedatum: 10-11-1999
  • Geboorteland: Portugal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *