Chelsea Joao Felix Thuisshirt 2023-2024

chelsea joao felix thuisshirt 2023-2024Je kunt hier een Chelsea Joao Felix thuisshirt 2023-2024 bestellen. Toch even wennen na een aantal jaren bij Atletico Madrid te hebben gespeeld. Hij zal in de spits alle voorgangers moeten zien te vergeten. Hier is hij begonnen met een rode kaart dus we wachten het even af.

direct bestellen vsd

 • Direct naar Unisportstore.nl
 • Voetbalshop is deze uitverkocht
 • Bedrukking in de winkelwagen

Een nieuweling van de wintertransfers is deze spits. Waarschijnlijk zal het shirt dan ook wel populair worden. Dat is wel vaker met een spits maar wie weet. Hij gaat rugnummer 11 dragen en die was al even niet meer gedragen. Ga voor een andere naam via het Nike Chelsea shirt. Ook is het mogelijk om een gesigneerd Joao Felix Portugal voetbalshirt te kopen.

De aanvaller gaat in de 2de seizoenshelft sowieso 10x scoren voor de club – VSD

Een Nike voetbalshirt is voorzien van Dri-FIT technologie. Daarnaast heeft deze panelen aan de zijkant zodat het shirt geen vocht opneemt. Lekker dus om in dit voetbalshirt te trainen of gewoon te chillen. Zoek je het shirt van de vorige club? Ga dan langs het Joao Felix Atletico Madrid thuisshirt 2019-2020.

Chelsea Joao Felix Thuisshirt 2023-2024

We vergeten soms nog wel eens dat hij nog steeds erg jong is. Voor een record is hij van Benfica naar Atletico verkast. Het ging toen om een bedrag van €127.200.000 euro. Niet gek voor toen nog een speler van onder de 20. Hij wordt nu gehuurd van Atleti dus we zijn benieuwd hoe het nu verder gaat. Als we Twitter moeten geloven kan hij daarna voor €50.000.000 worden overgenomen. Heel veel plezier met dit shirt en we hopen dat Chelsea de draad weer gaat oppakken.

  • Vorm: standaard pasvorm
  • Geweven Chelsea logo
  • Zweetafvoerend Nike Dri-FIT materiaal
  • Door de mesh-panelen een droog en comfortabel
  • Materiaal: 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *