Voetbalreis Chelsea

voetbalreis chelseaEen wedstrijd van dichtbij mee te maken op Stamford Bridge? Boek een voetbalreis Chelsea. Voetbalreizen Chelsea FC staan natuurlijk nog steeds in de top 10 voetbalreizen. Welke tegenstander zou je het liefst willen hebben als je mocht kiezen?

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €79,00 tickets
  • Complete voetbalreizen
  • Club: Chelsea FC

Een bezoek brengen aan Stamford Bridge kan natuurlijk niet zonder het Chelsea thuisshirt 2018-2019. Prijzen bij onze aanbieder zijn inclusief vlucht, overnachting en wedstrijdtickets Chelsea. Welke voetballer van Chelsea is je absolute favoriet? Uiteraard mag je er meer noemen!

chelsea thuisshirts 2018-19

Een goedkope voetbalreis Chelsea 2018-19 is een ervaring die je nooit meer zult vergeten. Een club als Chelsea met een rijke historie is natuurlijk prachtig om van dichtbij te bekijken. Geweldig om de grote spelers als Eden Hazard en Fabregas wekelijk te zien shinen in het blauwe voetbalshirt. The Blues draaien nog niet geweldig maar we nemen aan dat Sari daar wel verandering in zal gaan brengen. De club uit Londen heeft natuurlijk flink wat rivalen aangezien Londen overspoelt is met voetbalclubs. Beladen wedstrijden zijn altijd Chelsea vs Arsenal, Chelsea vs Tottenham Hospur en Chelsea vs West Ham United. Een voetbalreis Chelsea is geweldig om mee te maken in de prachtige ambiance. Bekijk hieronder de prijzen van de meest betrouwbare aanbieders.

Goedkope Voetbalreis Chelsea 2018-19

Chelsea voetbalreizen worden zoals gezegd al een geheel pakket geleverd. Het betreft wel een minimale reservering voor 2 personen. De prijzen in bovenstaande tabel gelden dan ook voor 1 persoon. De officiële Chelsea tickets zullen we straks bespreken want zijn voor een meerprijs te upgraden. Een standaard stoel is een categorie 2 tickets in Stamford Bridge. Als je Chelsea voetbalreizen boekt dan krijg je natuurlijk een voetbalboekje met alle benodigde informatie. Voetbalreizen Engeland beginnen in veel gevallen op zaterdagmiddag dus ideaal om een keer te boeken met bijvoorbeeld het voetbalteam. Chelsea voetbalreizen zijn gemakkelijk te boeken en met de thuiswinkel waarborg ben je altijd verzekerd van een goedkope voetbalreis. Wat vind je nog meer belangrijk als het gaat om een voetbalweekend inclusief wedstrijd?

Chelsea Tickets en inclusief Dinner

In de shop Chelsea tickets of wedstrijdkaarten bij Voetbalshirtsdirect.nl. In het filmpje hieronder zie je een overzicht van Stamford Bridge. De standaard Chelsea tickets van een voetbalreis Chelsea zijn de korte zijde categorie 2 tickets. Je kunt voor 10 euro plaatsnemen aan de lange zijde. Het is natuurlijk ook mogelijk om een complete maaltijd en drankjes te krijgen in de lounge. De kosten kunnen dan wel oplopen tot €200 euro per persoon maar het is dan wel inclusief 3-gangen menu.

Wedstrijd Chelsea Bezoeken

Voetbalreizen Engeland zijn geweldig om mee te maken. Naast een goedkope voetbalreis Chelsea bieden we bijvoorbeeld ook de populaire voetbalreizen: Liverpool, Manchester United en bijvoorbeeld een voetbalreis Newcastle United. In het geval van Newcastle United kan het ook een voetbalreis met de ferry zijn. Krijg hieronder alvast een voorproef van een stadion toer Stamford Bridge. Een wedstrijd Chelsea bezoeken zoals 1 van de bovenstaande kan dus eenvoudig via Voetbalshirtsdirect.

Chelsea Programma 2018/19

chelsea shopHet Chelsea programma 2018/19 volgt met de populairste voetbalreizen en wedstrijden. Je kunt hierboven alvast bij de aanbieder kijken om een wedstrijd te selecteren.

Chelsea Programma 2017

We beginnen het Chelsea programma 2017 met Hull City op 27 januari 2017. Op 04 februari 2017 een prachtige wedstrijd tegen Arsenal. 25 februari 2017 gaan we verder met Swansea City en de laatste die nu kan worden geboekt is zaterdag 11 maart 2017 Watford. Het Chelsea programma 2017 wordt aangevuld wanneer de prijzen bekend zijn. Korting op de wedstrijden? Bekijk dan Forzavoetbalreizen kortingscodes en voetbalreizen kortingscodes.

Chelsea Programma 2016

Het Chelsea programma 2016 met als opening op 13 augustus 2016; Chelsea West Ham United. De volgende wedstrijd op 27 augustus 2016 is Chelsea Burnley FC. We kunnen 17 september 2016 alvast in de agenda zetten voor Chelsea FC vs Liveprool FC. Zaterdag 15 oktober 2016 en 22 oktober 2016 komen respectievelijk Leicester City FC en Manchester United op bezoek. 05-11-2016 & 26-11-2016 komen Everton en Tottenham Hotspur naar Stamford Brigde. In december hebben we de goedkope voetbalreizen Chelsea. De eerste wedstrijd op 10 december 2016 krijgen we West Bromwich Albion vervolgens op maandag 26 december 2016 AFC Bournemouth en op 31 12 2016 als slot van 2016 komt Stoke City.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *