Home » Voetbalreizen Engeland » Voetbalreis Chelsea

Voetbalreis Chelsea

voetbalreis chelseaVoetbalreis Chelsea boeken bij Voetbalshirtsdirect? Voetbalreizen Chelsea FC staan natuurlijk nog steeds in de top 10 voetbalreizen. In de top 10 voetbalreizen met een voetbalreis Barcelona nog op plek 1. Zie ook het overzicht goedkope voetbalreizen.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €79,00 tickets
  • Complete voetbalreizen
  • Club: Chelsea FC

Een bezoek brengen aan Stamford Bridge kan natuurlijk niet zonder het Chelsea thuisshirt 2017-2018. Bekijk snel de andere artikelen in onze Chelsea shop. De prijzen in onderstaande tabel zijn de vanaf prijzen inclusief vlucht, overnachting en wedstrijdtickets Chelsea.

Vergelijk onze partners | vanaf prijs Chelsea FC inclusief vlucht
Partners Bestellen Prijs
Voetbaltravel.nl direct bestellen vsd €384.00
Forzavoetbalreizen.nl direct bestellen vsd €409.00
Voetbalreizen.com direct bestellen vsd €449.00

Goedkope Voetbalreis Chelsea 2017-2018

Een goedkope voetbalreis Chelsea 2017-2018 of Chelsea voetbalreis net je makkelijk vindt is een ervaring die je nooit meer zult vergeten. Een club als Chelsea met een rijke historie is natuurlijk prachtig om van dichtbij te bekijken. Geweldig om de grote spelers als Eden Hazard en Fabregas wekelijk te zien shinen in het blauwe voetbalshirt. The Blues draaien nog niet geweldig maar we nemen aan dat Conte daar wel verandering in zal gaan brengen. De club uit Londen heeft natuurlijk flink wat rivalen aangezien Londen overspoelt is met voetbalclubs. Beladen wedstrijden zijn altijd Chelsea vs Arsenal, Chelsea vs Tottenham Hospur en Chelsea vs West Ham United. Een goedkope voetbalreis Chelsea 2016 is geweldig om mee te maken in de prachtige ambiance. Bekijk hieronder de prijzen van de meest betrouwbare aanbieders.

Chelsea Voetbalreizen

Chelsea voetbalreizen worden zoals gezegd al een geheel pakket geleverd. Het betreft wel een minimale reservering voor 2 personen. De prijzen in bovenstaande tabel gelden dan ook voor 1 persoon. De officiële Chelsea tickets zullen we straks bespreken want zijn voor een meerprijs te upgraden. Een standaard stoel is een categorie 2 tickets in Stamford Bridge. Als je Chelsea voetbalreizen boekt dan krijg je natuurlijk een voetbalboekje met alle benodigde informatie. Voetbalreizen Engeland beginnen in veel gevallen op zaterdagmiddag dus ideaal om een keer te boeken met bijvoorbeeld het voetbalteam. Chelsea voetbalreizen zijn gemakkelijk te boeken en met de thuiswinkel waarborg ben je altijd verzekerd van een goedkope voetbalreis.

Chelsea Tickets

In de shop Chelsea tickets of wedstrijdkaarten bij Voetbalshirtsdirect.nl. In het filmpje hieronder zie je een overzicht van Stamford Bridge. De standaard Chelsea tickets van een voetbalreis Chelsea zijn de korte zijde categorie 2 tickets. Je kunt voor 10 euro plaatsnemen aan de lange zijde. Het is natuurlijk ook mogelijk om een complete maaltijd en drankjes te krijgen in de lounge. De kosten kunnen dan wel oplopen tot €200 euro per persoon maar het is dan wel inclusief 3-gangen menu.

Klik hier om direct een Chelsea FC voetbalreis te reserveren >>>

Wedstrijd Chelsea Bezoeken

Voetbalreizen Engeland zijn geweldig om mee te maken. Naast een goedkope voetbalreis Chelsea bieden we bijvoorbeeld ook de populaire voetbalreizen: voetbalreis Liverpool, voetbalreis Manchester United en bijvoorbeeld een voetbalreis Newcastle United. In het geval van Newcastle United kan het ook een voetbalreis met de ferry zijn. Krijg hieronder alvast een voorproef van een stadion toer Stamford Bridge. Een wedstrijd Chelsea bezoeken zoals 1 van de bovenstaande kan dus eenvoudig via Voetbalshirtsdirect.

Chelsea Programma 2017

We beginnen het Chelsea programma 2017 met Hull City op 27 januari 2017. Op 04 februari 2017 een prachtige wedstrijd tegen Arsenal. 25 februari 2017 gaan we verder met Swansea City en de laatste die nu kan worden geboekt is zaterdag 11 maart 2017 Watford. Het Chelsea programma 2017 wordt aangevuld wanneer de prijzen bekend zijn. Korting op de wedstrijden? Bekijk dan Forzavoetbalreizen kortingscodes en voetbalreizen kortingscodes.

Chelsea Programma 2016

Het Chelsea programma 2016 met als opening op 13 augustus 2016; Chelsea West Ham United. De volgende wedstrijd op 27 augustus 2016 is Chelsea Burnley FC. We kunnen 17 september 2016 alvast in de agenda zetten voor Chelsea FC vs Liveprool FC. Zaterdag 15 oktober 2016 en 22 oktober 2016 komen respectievelijk Leicester City FC en Manchester United op bezoek. 05-11-2016 & 26-11-2016 komen Everton en Tottenham Hotspur naar Stamford Brigde. In december hebben we de goedkope voetbalreizen Chelsea. De eerste wedstrijd op 10 december 2016 krijgen we West Bromwich Albion vervolgens op maandag 26 december 2016 AFC Bournemouth en op 31 12 2016 als slot van 2016 komt Stoke City.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.