Voetbalreis Chelsea

voetbalreis chelseaEen wedstrijd van dichtbij mee te maken op Stamford Bridge? Boek een voetbalreis Chelsea. Een ervaring om nooit te vergeten. Welke tegenstander zou je het liefst willen hebben als je mocht kiezen?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalreizenxl.nl
  • Prijs vanaf €79,00 tickets
  • Complete voetbalreizen
  • Incl vlucht, tickets en hotel

Een bezoek brengen aan Stamford Bridge kan natuurlijk niet zonder het thuisshirt. Prijzen bij onze aanbieder zijn inclusief vlucht, overnachting en wedstrijdtickets Chelsea. Welke voetballer van de club is je absolute favoriet? Uiteraard mag je er meer noemen! Je kunt hier ook direct het Chelsea Joao Felix thuisshirt 2023-2024 bestellen.

Een ervaring die je altijd zal bijblijven. Geniet van een geweldig weekend in Londen – VSD

Zoals gezegd is dit een ervaring die je nooit meer zult vergeten. Een club als Chelsea met een rijke historie is natuurlijk prachtig om van dichtbij te bekijken. Geweldig om de grote spelers te zien shinen in het blauwe voetbalshirt. The Blues draaien nog niet geweldig maar we kijken naar de toekomst. De club uit Londen heeft natuurlijk flink wat rivalen aangezien Londen overspoelt is met voetbalclubs. Beladen wedstrijden zijn altijd vs Arsenal, Chelsea vs Tottenham Hospur en vs West Ham United. Een voetbalreis Chelsea is geweldig om mee te maken in de prachtige ambiance.

Voetbalreis Chelsea 2024-2025

Chelsea voetbalreizen worden zoals gezegd al een geheel pakket geleverd. Het betreft wel een minimale reservering voor 2 personen. De prijzen in bovenstaande tabel gelden dan ook voor 1 persoon. De officiële wedstrijdtickets zullen we straks bespreken want zijn voor een meerprijs te upgraden. Een standaard stoel is een categorie 2 tickets in Stamford Bridge. Als je een trip boekt dan krijg je natuurlijk een voetbalboekje met alle benodigde informatie. Voetbalreizen in Engeland beginnen in veel gevallen op zaterdagmiddag dus ideaal om een keer te boeken met bijvoorbeeld het voetbalteam. Chelsea voetbalreizen zijn gemakkelijk te boeken en met de thuiswinkel waarborg ben je altijd verzekerd van een goedkope voetbalreis. Wat vind je nog meer belangrijk als het gaat om een voetbalweekend inclusief wedstrijd?

Chelsea Tickets en inclusief Dinner

In de shop Chelsea tickets en wedstrijdkaarten bij Voetbalshirtsdirect.nl. In het filmpje hieronder zie je een overzicht van Stamford Bridge. De standaard tickets van een voetbalreis Chelsea zijn de korte zijde categorie 2 tickets. Je kunt voor 10 euro plaatsnemen aan de lange zijde. Het is natuurlijk ook mogelijk om een complete maaltijd en drankjes te krijgen in de lounge. De kosten kunnen dan wel oplopen tot €200 euro per persoon maar het is dan wel inclusief 3-gangen menu.

Wedstrijd Chelsea Bezoeken

Voetbalreizen Engeland zijn geweldig om mee te maken. Naast een goedkope voetbalreis Chelsea bieden we bijvoorbeeld ook de populaire voetbalreizen: Liverpool, Manchester United en bijvoorbeeld een voetbalreis Newcastle United. In het geval van Newcastle United kan het ook een voetbalreis met de ferry zijn. Krijg hieronder alvast een voorproef van een stadion toer Stamford Bridge. Een wedstrijd van de club bezoeken zoals 1 van de bovenstaande kan dus eenvoudig via Voetbalshirtsdirect.

Chelsea Programma 2024

We beginnen het Chelsea programma vroeg in 2024. Alle data zijn nog niet bekend maar toppers als tegenstanders Arsenal, Spurs en Manchester United altijd grote tegenstanders. De eerste 2 zijn natuurlijk derbys maar als je kijkt naar de topper een seizoen lang. Wanneer het programma bekend is, wordt aangevuld met natuurlijk ook de prijzen. Korting op de wedstrijden? Bekijk dan Forzavoetbalreizen kortingscodes en voetbalreizen kortingscodes.

Chelsea Programma 2023

Ze spelen in ieder geval nog tegen West Ham United. De volgende wedstrijd is tegen Burnley FC. We kunnen Chelsea FC vs Liverprool FC alvast in de agenda zetten. Daarna komen respectievelijk Leicester City FC en Manchester United op bezoek. Een poosje daarna komen nog Everton en Tottenham Hotspur naar Stamford Brigde. In december hebben we de goedkope voetbalreizen Chelsea. Je kunt dus los met de laatste wedstrijden van 2023. Deze voetbalreizen staan natuurlijk nog steeds in de top 10 voetbalreizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *