adidas Benfica Trainingspak 2023-2024

adidas benfica trainingspak 2023-2024Je kunt nu weer het adidas Benfica trainingspak 2023-2024 bestellen. Deze heeft een normale pasvorm en te zien tijdens de wedstrijden in Europa en de competitie. Ramos en Neres kunnen met initialen en nummer worden bedrukt.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Standaard pasvorm
  • Duimgaten in de boorden

Zoals je hierboven kunt zien, zijn ze ontworpen voor de training. Je hebt daarom die duimgaten zodat je lekker kunt trainen in de kou. Het is ook gewoon lekker om te hangen. Daarnaast is de broek voorzien van enkelritsen. Zo kan je deze goed afsluiten en makkelijk aan en uitdoen tijdens het omkleden.

Het trainingspak bestaat uit 100% gerecycled polyester. De zachte sweaterstof geeft jou een waar comfortabel gevoel.

Een uniek item voor de training. We gaan sterren als Neres, Ramos, Rafa Silva en Enzo Fernández zeker zien in de kleding. Het zijn geen bankzitters dus dragen zij deze vooral onderweg naar de wedstrijden. Zoek je toch een ander pak? We hebben in de shop ook het adidas Benfica trainingspak 2021-2022.

adidas Benfica Trainingspak 2023-2024

Dit is het nieuwe pak en zien we zeker tot het eind van het seizoen. Ben jij vaak op de veldjes of sport je gewoon veel? Dit pak kan je zeker verder helpen om professioneler te worden. De kenmerkende details laten de trots van de club zien. Een mooi Portugese club en altijd goede voetballers. We hebben ze het afgelopen seizoen veel zien spelen tegen het Ajax shirt.

Deze heeft een standaard pasvorm en voelt dus normaal aan. Ook nieuw is de elastische tailleband met trekkoord. Je kunt deze dus aanpassen naar wens en voelt dus niet snel te groot. Het is daarnaast een 1/4 jack met kleine rits. Dit maakt het sporten ideaal want het voelt als een trui. Verder heeft deze de vochtabsorberende AEROREADY technologie om een droog gevoel te houden. Hier kan je ook het Di Maria Benfica shirt thuis 2023-2024.

Kenmerken van het SL Benfica trainingspak

  • Normale pasvorm
  • AEROREADY technologie
  • Duimgaten in de boorden
  • Opstaande kraag
  • Elastische tailleband met trekkoor
  • 100% gerecycled polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *