Puma Manchester City 3rd Tenue Blauw 2023-2024

puma manchester city 3rd tenue blauw 2023-2024Je kunt hier het Puma Manchester city 3rd tenue blauw 2023-2024 kopen. We zijn benieuwd naar de wedstrijden voor de cup met de grote oren. Ook gaan we deze zien in de Premier League, League cup en FA cup. Denk jij dat Man City een kans maakt op de grootste Europese titel? Hieronder zien we al Mahrez maar ook alle andere sterren zoals Grealish en Kevin de Bruyne kunnen worden bedrukt.

direct bestellen vsd

De prachtige kleding is speciaal ontworpen voor de Champions League wedstrijden. Een unieke blauwe kleur komt dat je bekent voor? Vorig seizoen had het uittenue deze kleur ook. Wat valt nog meer op? De gele balk die schuin over het shirt gaat. Wens je liever iets in het lichtblauw? Zie dan snel het Manchester City shirt.

  • Puma voetbalkleding
  • Champions League wedstrijden
  • Europees voetbaltenue
  • Hoofdsponsor: Etihad Airways
  • Beschikbaar voor: jong en oud

We zijn benieuwd naar de wedstrijden in deze kleding. Het is een nieuwe maar wat een plaatje weer. De trainingspakken en andere shirts zullen ook deze kleur meekrijgen. Je kunt zoals gezegd Haaland en De Bruyne gewoon bedrukken achterop dit voetbalshirt. Deze is verder ontworpen van materiaal: 100% gerecycled polyester. Tot zo ver de informatie. Ga ook eens langs een Puma Manchester City thuistenue 2022-2023 en maak je klaar.

Puma Manchester City 3rd Tenue Blauw 2023-2024

Een prachtig voetbaltenue welke we eerst gaan zien in de groepsfase van de Champions League. De kleur wordt afgewisseld door de gele accenten over het voetbalshirt. Een bedrukking zal ook in het geel zijn. Etihad Airways maar ook Puma heeft witte accenten toegewezen gekregen. Altijd leuk voor de variatie. Uiteraard is deze beschikbaar voor junioren, heren, vrouwen, dames, mannen, kinderen en als minikit. Zo hadden we eerst spelers al Mahrez ( overgekomen van Leicester City). Nu zijn het Erling Haaland en Alvarez die nieuw zijn

Een shirt met zweetafvoerend dryCELL materiaal. Dit houdt je droog en geeft een comfortabel gevoel.

Met de nieuwste voetbalkleding naar de training? De kleding is er voor jong en oud. Alle sterren van het team kunnen dus weer worden bedrukt achterop het shirt. Je kunt ook kiezen bijvoorbeeld je broekje te bedrukken. Nike ontwerpt de kleding met Dri-FIT technologie. Verder niet boeiend maar zorgt voor comfort. Ooit eerder een tenue gezien zoals het paarse voetbaltenue? Hoe ver denk jij dat Manchester City Football Club gaat komen tijdens het hoofdtoernooi? Je zou zeggen dat ze de groepsfase wel moeten kunnen overleven.

  • Manchester City Football Club
  • Champions League en bekers
  • Unieke voetbalshirts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *