Puma Manchester City Thuistenue 2022-2023

puma manchester city thuistenue 2022-2023Koop in onze shop het Puma Manchester City thuistenue 2022-2023 met maar liefst 3 verschillende kleuren. Vind je een compleet tenue net iets te duur? Ga dan voor een los thuisshirt of 1 die is bedrukt.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Bijnaam: The Citizens
  • In: kids, genderneutraal, junior en senior

The Citizens gaan dit seizoen niet alleen voor het kampioenschap (Premier League) maar ook voor de winst in de Champions League. Het Etihad Stadium kleurt in ieder geval lichtblauw tijdens de thuiswedstrijden. Als je het shirt mocht bedrukken, welke speler zou je dan kiezen? Ga je voor nieuweling Rodri of kies je voor Foden. Laat onderaan weten wat je nou eigenlijk vindt van het complete tenue.

Puma heeft het overgenomen van Nike met een klasse uitstraling

Het Manchester City tenue gaan we dit seizoen uiteraard veelvuldig terugzien in de Premier league. Naast de thuiswedstrijden in de Engelse competitie gaan we de voetbaltenues ook zien tijdens de Champions League. We hopen natuurlijk dat de nieuwe aankopen het goed gaan doen. Denk aan Haaland of kies het Puma Phil Foden Manchester City thuisshirt 2022-2023.

Puma Manchester City Thuistenue 2022-2023

Zoals je kunt zien op de afbeelding is het tenue grotendeels voorzien van een blauwe basiskleur. De witte accenten zoals het voetbalbroekje maken het geheel compleet. Op de linker borst vinden we het bekende Manchester City logo terug. Aan de andere kant zien we voor het eerst Puma. De sponsor voor dit sportseizoen is wederom Etihad Airways. Deze vinden we opvallend terug in het midden van het Manchester City shirt met donkere letters. Zoek je heel wat anders? Kies dan bijvoorbeeld voor het Puma Manchester City uitshirt wit 2021-2022.

Als we kijken naar het Manchester City voetbaltenue lichtblauw met wit is ontwikkeld met een speciale technologie. Het tenue blijft dus altijd koel en droog aanvoelen. De club is dit seizoen erg goed bezig in de Premier League en zijn we benieuwd met wie ze de concurrentie aan zullen gaan. Een club om rekening mee te houden dit seizoen dus. In de store naast het tenue ook trainingspakken en meer gekkigheid! Denk aan het Puma Manchester City thuisshirt 2022-2023. Welke speler uit de selectie is je absolute favoriet?

  • Puma voetbalkleding
  • Hoofdsponsor: Etihad Airways
  • Kleur: lichtblauw met wit
  • Stadion: Etihad stadium
  • Bijnaam: Citizens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *