Puma Manchester City Thuistenue Kids 2022-2023

puma manchester city thuistenue kids 2022-2023Daar is het lichtblauwe met witte Puma Manchester City thuistenue kids 2022-2023 weer. Je kunt het thuisshirt voor kinderen vanaf nu direct nog bestellen. Daarnaast nog trainingspakken en uitshirts in de shop.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Club: Manchester City FC
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior

Het voetbaltenue van de club gaan we zien tijdens de thuiswedstrijden van de Premier league, FA Cup, League Cup en Champions League. Manchester City al jaren aanwezig in de Champions League door de geweldige seizoenen de afgelopen jaren. Bestel je dit tenue vandaag? Dan heb je deze morgen in huis. Je kunt ook het Puma Manchester City thuisshirt 2022-2023 bestellen.

Manchester City Football Club gaat met gemak kampioen worden dit seizoen

Wil je een voetbaltenue bedrukken? Ga dan voor de namen: Kevin de Bruyne, Rodri, Foden en Gabriel Jesus. De club speelt de wedstrijden in het Etihad Stadion. Wil jij een bezoek brengen aan MCFC? Ga dan naar een voetbalreis naar Manchester City. Puma is sinds dit jaar de producent van het tenue en bijvoorbeeld een Puma Manchester City thuistenue minikit 2022-2023. Etihad is shirtsponsor en zien we in het midden van het voetbalshirt.

Welke voetballers zou Manchester City nog moeten kopen om de titel te winnen? Misschien Neymar of Kylian Mbappé om ff 2 sterren te noemen?

Puma Manchester City Thuistenue Kids 2022-2023

The Citizens gaan een geweldig seizoen tegemoet. Voor de junioren hoort daar natuurlijk een City thuistenue kinderen bij. De club strijdt altijd mee om de titel en wil ook een keer de Champions League winnen. Een geweldig tenue in het traditioneel blauw met wit. Je ziet nu ook paarse accenten die we wel vaker zien. Kies je voor een bedrukking van het tenue? Het betreft de officiële Premier League bedrukking die je herkent aan de logo’s van de Premier League in de nummers. Ook de mouwen kunnen worden voorzien van een Premier League badge. Shop ook de nieuwste voetbalkleding, trainingskleding, trainingspakken, kleding en shirts van deze geweldige club.

  • Club: Manchester City Football Club
  • Stadion: Etihad Stadion
  • Puma Dry-cell technologie
  • Kleuren: blauw, wit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *