Puma Manchester City Thuistenue Minikit 2022-2023

puma manchester city thuistenue minikit 2022-2023Koop bij ons het Puma Manchester City thuistenue minikit 2022-2023 in onze City shop! We hebben in de schappen ook City voetbalkleding zoals een compleet tenue maar ook bedrukte voetbalshirts.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Club: Manchester City FC
  • Van baby’s tot kids van 8 jaar
  • Etihad Stadium

De passie voor voetbal begint tegenwoordig op een steeds jongere leeftijd. Puma heeft daarom gezorgd dat er dus voor de kleinste mini kits beschikbaar zijn. Klik hierboven naar Voetbalshop.nl waar je het minikit voor de beste prijs kunt bestellen! Je hebt deze dan morgen in huis.

Manchester City Football Club moet in ieder geval 1 prijs pakken

Naast de mini kits, hebben we ook het tenue voor kinderen tot en met 14 jaar. Zo is dus elke leeftijdscategorie voorzien van een schitterend tenue. Je kunt ook lekker zelf combineren. Kies bijvoorbeeld het Puma Manchester City thuisshirt 2020-2021 van dit jaar en combineer deze met het nieuwste broekje en de thuiskousen van 2020/2021. De kleding zal te zien zijn in het Etihad Stadium tijdens de thuiswedstrijden in de Premier League en natuurlijk ook weer in Europa.

Puma Manchester City Thuistenue Minikit 2022-2023

Je wordt als voetbalfan altijd voorzien van geweldige kwaliteit met Puma als kledingsponsor. Toch is het kledingmerk nieuw, want vorig seizoen was het nog Nike. Zoals de naam van het stadion als zegt is de sponsor van de club: Etihad, welke ook prominent op de voorkant van het shirt te zien is. Wat kunnen we vergelijken met het Manchester City voetbaltenue baby? Laten we zeggen een adidas Argentinie tenue minikit 2022-2023 om in dezelfde kleuren situatie te blijven.

Je kunt de minitenues bestellen voor baby’s want ze zijn voorzien van drukknoop

Het voetbalshirt is uitgerust in de lichtblauwe thuiskleur van de club uit Manchester. Een voetbalbroekje is voor dit seizoen geheel voorzien van een witte kleur. De thuiskousen zijn weer wit uitgevoerd zodat het een erg mooi geheel is. Je ziet daar doorheen paarse accenten. Hier is Dry-cell technologie nieuwe. Dit zorgt dat het shirt, broekje en de sokken droog blijven aanvoelen op de huid. Maak dus vandaag nog je City voetbalkleding compleet voor uw zoontje of dochter met de nieuwe thuistenue van de club!

  • Premier League | Champions League
  • Manchester City Shop
  • Puma Dry-cell technologie
  • Voor kinderen tot 8 jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *