Puma Manchester City Thuisshirt 2022-2023

puma manchester city thuisshirt 2022-2023Koop hier het Puma Manchester City thuisshirt 2022-2023 met hoofdsponsor Etihad Airways. Traditiegetrouw in het lichtblauw. We hebben voor de jonkies ook het thuisshirt voor kinderen in de fanshop.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Maten: kids vanaf 122 tot xxxl
  • Puma Dry-Cell technology
  • Sterspelers: De Bruyne en Haaland

Het zal ff wennen worden om Puma te zien op het Manchester City tshirt. Uiteraard is deze ontworpen van 100% polyester met normale pasvorm. Al jaren nam Nike de kleding voor haar rekening en nu dus Puma. Toch is er niet veel veranderd alleen de paarse accenten. We hopen dat je geniet van het shirt wanneer de trainingen weer gaan beginnen. Kies hier ook het Puma Manchester City shirt thuis lichtblauw kids 2022-23.

Puma is vanaf 2019/2020 de kledingsponsor welke het van Nike heeft overgenomen.

Ga je langs in het Etihad Stadium? Je kunt dan kiezen voor het shirt thuis om mee te gaan met de supporters. Ze geven een fris gevoel tijdens warme dagen maar ze zitten ook comfi tijdens koudere dagen. Via de mesh-panelen komt lucht door het Manchester City voetbalshirt 2022/23 en zorgt het voor een perfect draagcomfort. We hebben dan ook bij Voetbalshirtsdirect diverse varianten van dames tot een minikit.

Puma Manchester City Thuisshirt 2022-2023

Als we inzoomen op de City voetbalshirts dan zien we natuurlijk de lichtblauwe kleur. De jaren ’60 was een dergelijk thuisshirt zonder sponsors. Toen waren het de sterren Mike Summerbee, Colin Bell en Franny Lee die het shirt hebben gepromoot. Nu zijn het Foden, Haaland en de Bruyne die het promoten. We hopen vooral op een topseizoen met mooie Europese wedstrijden. We verwachten dan ook dat de sterren ver komen in de Champions League. Etihad Airways is nog steeds de  sponsor van de club en daarom heet het stadion het Etihad stadium.

Wat valt je nog meer op als je de lichtblauwe kleur ziet? De kleur is iets feller vergeleken met de vale kleur van vorig jaar. Ga je op vakantie of draag jij dagelijks voetbalshirts? Je kunt bij ons de nieuwste shirts en voetbalkleding kopen. De prachtige club is opgericht in 1880 opgericht. St. Mark’s was de naam van de club in dat jaar. Ardwick Association Football Club werd het vervolgens in 1887. Manchester City werd het in 1894. Heel vroeger hadden de shirts van City nog een zwarte kleur. Soms zien we dan nog terug als derde voetbalshirt.

City Voetbalshirt Lichtblauw met Logo in het midden

In de jaren ’60 werd het een zwart voetbalshirt met een rode baan. Totaal niet te vergelijk met nu. Manchester City zou de inspiratie van AC Milan hebben gepakt. Ook is er door de jaren steeds een ander logo tevoorschijn gekomen. In 2015 voor het laatste en deze staat nu op de linkerborst. Bij City veranderd er veel en dat heeft te maken met het geld. Successen kunnen natuurlijk worden gekocht maar je moet het nog even waarmaken. Het wapenschild van de stad Manchester staat dus op de voetbalkleding. Ga naar Voetbalshop.nl en kies de nieuwste voetbalkleding, trainingskleding met veel lichtblauw bij Voetbalshirtsdirect.nl.

De sponsor geschiedenis van City in een notendop

De gouden steenarend op het voetbalshirt blijft populair in Engeland en daarbuiten. Ook hebben ze een nieuwe kledingsponsor voor de komende 6 jaren. Volgens bronnen ontvangt MCFC hier 32 miljoen pond voor. Dit zijn bedragen die alleen al worden verdiend met een kledingsponsor. Bedragen waar wij in Nederland van dromen. Etihad Airways als hoofdsponsor met nog grotere bedragen. Je geeft dan alleen je stadion naam uit handen. 400 miljoen pond zal Etihad dan ook betalen de komende jaren. “We are City” vinden we terug op alle voetbalshirts van MCFC. Welke voetballer zou jij graag nog in de selectie van Manchester City willen zien? The Citizans hebben ieder seizoen een 3-tal voetbalshirts welke allemaal populair zijn.

Waar zien we Manchester City tijdens het seizoen 2022/2023

Het Puma Manchester City thuisshirt 2022-2023 zal worden gedragen in de Etihad Stadium. Het voetbalshirt zal in ieder geval te zien zijn in de Premier League, FA cup, League cup en de groepsfase van de Champions League. The Citizens zijn kampioen geworden en spelen dus geen voorronde. Je kunt ook het voetbalshirt bedrukken! Kies voor een Foden, Silva, de Bruyne of Sterling voetbalshirt. Het is ook mogelijk om een eigen naam en nummer te laten bedrukken. Kies anders direct het Puma Phil Foden Manchester City thuisshirt 2022-2023. De kosten voor een officiële bedrukking is €20,00. Je leeftijd maakt niet uit want het shirt zal te verkrijgen zijn in kids, dames, junior en senior.

  • Manchester City Football Club
  • Stadion: Etihad Stadium
  • Competities: Premier en Champions League, FA en League Cup
  • Sterren: Haaland, Silva en de Bruyne
  • Kledingsponsor: Puma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *