Puma Manchester City Shirt Thuis Lichtblauw Kids 2022-23

puma manchester city shirt thuis lichtblauw kids 2022-23Check bij ons het Puma Manchester City shirt thuis lichtblauw kids 2022-23 met paarse accenten. Je ziet hier Kevin de Bruyne die baas kan je ook achterop bedrukken.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Prijs vanaf €69,95
  • Beschikbaar in: kids, junior en senioren
  • Sterspelers: De Bruyne en Foden

Het Manchester City voetbalshirt kinderen is beschikbaar in de maten 128 cm tot 176 cm. Denk je dat je het daar niet mee haalt bekijk dan een S maat in de store. Ga ook eens langs bij het Puma Manchester City thuisshirt vrouwen 2022-23. Je kunt binnenkort op de training al genieten van het City blauwe voetbalshirt junioren. Shop ook het Puma Manchester City voetbalbroekje thuis 2022-23 en de Manchester City voetbalsokken thuis 2022-2023.

Bedruk je voetbalshirt bij Voetbalshop.nl voor een bedrag van €14,95. Je kunt met je held achterop op de training verschijnen.

Het Manchester City thuisshirt voor kinderen is ook als replica variant bestellen. Het is je misschien opgevallen dat het logo is veranderd en de kledingsponsor. Een geweldige kleur voor het shirt met een geweldige kleur en totaalplaatje. Wil jij een voetbalshirt bedrukken? Een originele bedrukking brengt wel extra kosten met zich mee. Je kunt gaan voor een Sterling, Kevin De Bruyne, Foden voetbalshirt, Haaland shirt of noem ze maar op.

Puma Manchester City Shirt Thuis Lichtblauw Kids 2022-23

De kleding is gemaakt van 100% polyester. Manchester City is kampioen geworden en de kans is groot dat het wederom gaat gebeuren. Tijdens de thuiswedstrijden in de Champions League, FA cup, Premier League en League Cup gaan we het shirt zien. We doen ons best om de City producten up to date te houden. Heb je nog vragen of suggesties? Mail ons dan via info@voetbalshirtsdirect.nl. We hopen je genoeg te hebben geholpen met de prijs en uitleg van het Nike Manchester City thuisshirt kinderen. Breng je binnenkort een bezoek aan het Etihad stadion? Bekijk dan ook eens een voetbalreis Manchester City FC.

  • Club: Manchester City Football Club
  • Stadion: Etihad stadium
  • CL, Cups, Premier League

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *