Puma Manchester City Voetbalbroekje Thuis 2022-23

puma manchester city voetbalbroekje thuis 2022-23

In het wit het Puma Manchester City voetbalbroekje thuis 2022-23. Het is ook mogelijk om de sokken en thuisshirt hierbij te bestellen. Je bent dan al aardig op weg naar een compleet tenue. Wat vind je van het tenue van dit jaar?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Sterspelers: Kevin De Bruyne en Foden

Als we kijken naar het voetbalbroekje dan zien we een heerlijk fris design met paarse accenten. Je ziet de witte kleur iedere seizoen met iedere keer een andere kleur. Wil je graag een compleet tenue? Je kunt in onze Manchester City fanstore de rest bestellen. Gooi dan ook je de Manchester City voetbalsokken thuis 2022-2023 bij de bestelling.

City wordt wederom kampioen van de Premier League

In de Premier League, Champions League, FA cup en League cup gaan we het tenue zien. De thuis short is qua design en producten in handen van sportgigant Puma. Je bent sowieso verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. De prijzen gaan al vanaf €29,95 maar dan hebben we het over een aanbieding. Weet je nog niet helemaal wat je wilt bestellen? Kies dan voor het geweldige Puma Manchester City 3de shirt Europa 2021-2022!

Puma Manchester City Voetbalbroekje Thuis 2022-23

We zien een witte basiskleur maar dat is niks nieuws voor het thuisbroekje. Op het rechter bovenbeen is het City logo te zien. En op het linker bovenbeen het Puma logo een keer in het paars. Aan weerszijden van het Manchester City short thuis 2022/23 bevindt zich een paarse streep, wat een extra dimensie aan het broekje geeft. Puma zorgt er iedere keer dat het Dry-cell materiaal toe is gevoegd. Hierdoor blijft het short tijdens het sporten droog aanvoelen op de huid. Dit komt doordat het vocht tijdens het transpireren wordt afgevoerd naar de buitenste lagen van het materiaal. Wil je een keer langs bij het Manchester City? Je kunt een reis boeken compleet verzorgd met tickets, overnachting en vervoer. Ook mooi om het Etihad stadium van dichtbij te bekijken.

  • Etihad Stadium
  • Club: Manchester City Football Club