Puma Manchester City 3de Shirt Europa 2021-2022

puma manchester city 3de shirt europa 2021-2022Een grote verrassing is het Puma Manchester City 3de shirt Europa 2021-2022. Heel anders dan bijvoorbeeld het witte shirt die ook nog te verkrijgen is van dat seizoen. Welke van de drie shirts zou jij het liefst willen winnen?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Prijs vanaf €49,95
  • Seizoen: 2021/22
  • Puma Dry-cell kleding

De club heeft in overleg met Puma een unieke lijn op de markt gebracht. Puma komt met deze lijn voetbalshirts met de naam “Europese voetbalshirts”. De club uit Manchester zal graag een keer hoge ogen gaan gooien in de Champions League. Bestel je het voetbalshirt vandaag dan heb je deze morgen in huis. Je kunt hier dus ook het Puma Manchester City uitshirt wit 2021-2022 bestellen.

Stelling: met dit team moet City de Champions League naar huis halen

Het Manchester City 3e shirt in het donkerblauw zal gedragen worden tijdens de wedstrijden in de Champions League. Daarnaast in de wedstrijden van de verschillende Engelse cups zoals FA Cup en League Cup. Pep Guardiola heeft een fantastische selectie tot zijn beschikking met spelers als G. Jesus, De Bruyne en Foden. De spelers van vorige seizoen Kevin de Bruyne en Sterling blijven geweldig. Een prachtige kans om deze helden achterop het Manchester City shirt te laten drukken. Het is niet langer nodig om Google af te speuren naar de beste prijs want deze hebben wij voor je geselecteerd.

Puma Manchester City 3de Shirt Europa 2021-2022

Het Manchester City 3e shirt is dus ontworpen door Puma. De speciale lijn “Europese voetbalshirts” is opgezet in samenwerking met diverse clubs. De volledige lijn bestaat uit andere Europese clubs die Puma als kledingsponsor hebben. Zoals altijd is het voetbalshirt ontworpen met een slimfit en Dry-cell technologie. Het shirt is zoals altijd te verkrijgen in korte mouwen maar ook als long sleeve variant.

Je hebt het misschien al gezien maar Nike is vervangen door Puma. Wat vind je van deze verandering?

Deze is te verkrijgen vanaf mini’s tot XXL. Je kunt ook kiezen voor een compleet tenue. De sponsor en het Puma logo vind je terug in het zwart. Het is dus mogelijk om je voetbalshirt te stijlen met een naam achterop. Een bedrukking van een voetbalshirt brengt wel extra kosten met zich mee. Het is dus mogelijk om de volgende dag al met een De Bruyne of Foden shirt rond te lopen. Heel veel plezier met je aankoop. Nog vragen over Manchester City FC? Wij horen het graag of ga langs bij het nieuwste Puma Manchester City thuisshirt 2020-2021.

  • Club: Manchester City FC
  • Stadion: Etihad Stadium
  • Puma voetbalkleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *