Puma Manchester City Uitshirt Wit 2021-2022

puma manchester city uitshirt wit 2021-2022Hier hebben we het Puma Manchester City uitshirt wit 2021-2022. Deze gaan we zien tijdens de uitwedstrijden van de club. In ieder geval verandering in je kast. Wat vind je van dit City shirt?

direct bestellen vsd

  • Scoor hierboven bij Unisportstore.nl
  • Sterspelers: Kevin de Bruyne en Grealish
  • Puma voetbalkleding

Als we een blik werpen in de top 10 voetbalshirts zien we deze zowaar niet terug. Een Manchester City thuisshirt dan weer wel dus dat roept vraagtekens op. Het is namelijk een voetbalshirt zoals ik deze nog nooit heb gezien. Via bovenstaande button shop je de kleding voor jong en oud. We kijken er naar uit om mooie wedstrijden te zien met de sterspelers. Je kunt ook voor het lichtblauwe Puma Manchester City thuisshirt 2020-2021 van vorig jaar gaan.

Stelling: City moet zeker nog een sterspeler kopen

Tegelijk met het City thuisshirt kwam deze op de markt. We hebben er even op moeten wachten maar je kunt nu los met bestellen. Het Manchester City shirt is altijd populair onder voetballers en ontspanners op de bank. De sponsor Etihad Airways staat ook weer op het voetbalshirt. Verder hebben we ook trainingskleding, trainingspakken, merchandise zoals sjaals, vlaggen en schoolspullen.

Puma Manchester City Uitshirt Wit 2021-2022

Bestel het Manchester City shirt uit 2021/22 voor kinderen en senioren. Dit shirt is slimfit ontworpen door Puma. Jaa! Puma je hoort het goed. Voortaan is het Dry-cell in plaats van Dri-Fit. De maten beginnen al bij 122 cm tot XXXL. Het City voetbalshirt is te verkrijgen in kids, volwassen, baby en vrouwen maten. Wens je dus een prachtig shirt in jouw collectie, klik dan gerust door voor een bestelling. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld de sterren De Bruyne, Gabriel Jesus of Foden achterop te laten drukken. Je kunt ook verder kijken bij de totale Manchester City artikelen bovenaan.

Hieronder meer info over de Club uit Manchester

Het is een populaire club in wording vooral door de grote namen die altijd worden gehaald. De club is in 2007 overgenomen met als resultaat dat een miljardair miljoenen ponden in de club heeft gestoken. De jaren erna werden steeds meer spelers gehaald wat uiteindelijk in 2012 resulteerde in het kampioenschap. Je kent het verhaal wel van Manchester City. Ze stonden op de laatste speeldag nog achter tegen QPR maar wist het in de blessuretijd om te buigen in een overwinning.

  • Club: Manchester City FC
  • Hoofdsponsor: Etihad Airways
  • Uitkleding Puma
  • Dri-FIT technologie
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *