Home » Voetbalshirt » Manchester City Shirt

Manchester City Shirt

manchester city shirtIn het lichtblauw met donkerblauwe accenten het Manchester City shirt 2018-2019. Naast het thuisshirt ook het uitshirt en 3e shirt voor The Citizens. De club uit het Noord-Westen van Engeland met sterren als De Bruyne en Aguero die ook het shirt zullen dragen. We gaan deze zien tijdens de Champions League, Premier League, FA cup en League cup wedstrijden. Bezoek het Etihad Stadium en zie Pep Guardiola van dichtbij.

direct bestellen vsd

Manchester City FC uit het Noord-Westen van Engeland is bezig aan een opmars. De afgelopen jaren is al de Football League Cup en twee keer het Engels landskampioenschap gewonnen. Shop vandaag nog het Manchester City thuisshirt 2018-2019 of ga voor een compleet Manchester City tenue 2018-2019.

 • Nike Dri-FIT thuisshirts 18/19
 • Beschikbaar in: kids, junior en senior
 • Outlet voetbalshirts
 • Sterspelers: De Bruyne en Aguero

Manchester City Football Club met als bijnaam de The Citizens is opgericht in 1880. Alvorens het Manchester City FC werd was het nog West Gorton Saint Marks. In de jaren ’60 en ’70 beleefde City hoogtepunten met winst in de Europacup II. Manchester City voetbalkleding en shirts zijn door de recente successen geweldig populair geworden. Een shirt kopen of liever de trainingspakken, trainingskleding, shirts en merchandise dan zit je goed. Een Manchester city shirt kopen? Ga dan snel naar de bovenste button of bekijk ze in onze Manchester City online fanshop. Ga voor het Manchester City voetbalshirt 2018/2019 na het behalen van het kampioenschap.

manchester city thuisshirts 2018-19

 Manchester City Shirt Kopen

Het Manchester City shirt kopen? De geweldige blauwe kleuren welke ontworpen door Nike. Een voetbalshirt bedrukken met Sergio Agüero, Kevin De Bruyne, David Silva, Raheem Sterling of eigen naam en nummer? Het is natuurlijk mogelijk. Vanaf januari gaan we Gabriel Jesus ook zien bij City. De spits bekend van het Braziliaanse nationale team komt over van SE Palmeiras São Paulo voor 32 miljoen. Een topclub met een wereldselectie maakt het Manchester City voetbalshirt geweldig populair. Shop snel de de nieuwste City voetbalkleding zoals het Nike Manchester City shirt thuis 2018-19.

 • Nike voetbalshirts
 • Bedrukking naam en nummer
 • Thuisshirt, uitshirt en 3e shirt
 • Trainingspakken & voetbalkleding
 • Stadion: Etihad Stadium

Een Nike Manchester City thuisshirt ontworpen door Nike en een speciale lancering door de sterren van The Citizens. De Premier League is gewonnen en maakt het voetbalshirts nog populairder. In de toernooien FA Cup, League cup en Champions League wedstrijden gaan we het Nike Manchester City thuisshirt 2018/2019 uiteraard ook zien. Breng een bezoek aan het Etihad Stadium en je kunt genieten van de sterren in het lichtblauw. Tijdens wedstrijddagen en in de pubs zie je overal de Nike Manchester City voetbalkleding. Trainer, Pep Guardiola gaat natuurlijk voor de Champions League maar kampioen worden is ook een belangrijke doelstelling. The Sky Blues krijgen deze naam met recht voor dit voetbalshirt. Nike Manchester City voetbalkleding outlet voor iedereen beschikbaar.

Manchester City Voetbalkleding Outlet

Nike Manchester City voetbalkleding outlet waaronder dus het thuisshirt van The Sky Blues. De grootste rivaal in dezelfde stad is Manchester United. Een beladen duel tussen de twee stadgenoten. De voetbalclub uit Noord-Manchester speelt de thuiswedstrijden in het Etihad Stadium. Een wedstrijd bijwonen en de sterren van dichtbij bekijken? We bieden ook een voetbalreis Manchester City aan in onze shop. Het stadion kan meer dan 46.708 supporters kwijt. Het stadion wordt nog vergroot naar 62.000 plaatsen. Een geweldige sfeer met blauwe shirts in het prachtige stadion. Je kunt vandaag nog het Manchester City shirt kopen voor kids, dames en senioren.

 • Naam: Manchester City football club
 • Stadion: Etihad stadium
 • City Official

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *