Manchester City Shirt

manchester city shirtKoop hier het Manchester City shirt 2023-2024. Je vindt in de shop naast het thuisshirt ook het uitshirt en 3de shirt van The Citizens. De club uit het Noord-Westen van Engeland met sterren als De Bruyne en Jack Grealish. We gaan deze zien tijdens de Champions League, Premier League, FA cup en League cup wedstrijden. Bezoek het Etihad Stadium en zie Pep Guardiola van dichtbij.

direct bestellen vsd

De club: Manchester City FC uit het Noord-Westen van Engeland is bezig aan een opmars. De afgelopen jaren is al de Football League Cup en meerdere keren het Engels landskampioenschap gewonnen. Shop vandaag nog het Puma Manchester City thuistenue 2023-2024 voor een tenue thuis.

 • Puma Dry-cell thuisshirts
 • Beschikbaar in: kids, junior en senior
 • Shop voor de beste prijs bij Unisportstore.nl
 • Sterspelers: De Bruyne en Haaland

Manchester City Football Club met als bijnaam de The Citizens is opgericht in 1880. Alvorens het Manchester City FC werd was het nog West Gorton Saint Marks. In de jaren ’60 en ’70 beleefde City hoogtepunten met winst in de Europacup II. De voetbalkleding en shirts zijn door de recente successen geweldig populair geworden. Een shirt kopen of liever de trainingspakken, trainingskleding, shirts en merchandise dan zit je hier helemaal goed. Je kunt wel zeggen dat het een gewild shirt is door het behalen van het kampioenschap.

Een feit is dat Pep sowieso de Champions League moet winnen om een succesvol seizoen te hebben.

Manchester City Shirt Kopen

Wil jij het Manchester City FC shirt kopen? Je kent deze kleuren inmiddels wel. Ook kan je nu een voetbalshirt bedrukken met Jack Grealish, Kevin De Bruyne, Julián Álvarez of eigen naam en nummer! Ook is Gabriel Jesus in opkomst bij City. De spits bekend van het Braziliaanse nationale team komt over van SE Palmeiras São Paulo voor 32 miljoen. Een topclub met een wereldselectie maakt het voetbalshirt geweldig populair. Hier ook het oudere Puma Manchester City thuisshirt 2022-2023.

 • Puma voetbalshirts
 • Bedrukking naam en nummer
 • Thuisshirt, uitshirt en 3e shirt
 • Trainingspakken & voetbalkleding
 • Stadion: Etihad Stadium

Een thuisshirt ontworpen door Puma met een speciale lancering door de sterren van The Citizens. Ze staan momenteel 1ste in de Premier League en dat maakt ze uiteraard niet minder populair. In de toernooien FA Cup, League cup en Champions League wedstrijden gaan we dit shirt dus ook zien. Breng een bezoek aan het Etihad Stadium en je kunt genieten van de sterren in het lichtblauw. Tijdens wedstrijddagen en in de pubs zie je overal de kleding. Trainer, Pep Guardiola gaat natuurlijk voor de Champions League maar kampioen worden is ook een belangrijke doelstelling. The Sky Blues krijgen deze naam met recht voor dit voetbalshirt.

Man City Voetbalkleding Outlet

Je kunt bij ons dus ook het thuisshirt van The Sky Blues krijgen. De grootste rivaal in dezelfde stad is Manchester United. Een beladen duel tussen de twee stadgenoten. De voetbalclub uit Noord-Manchester speelt de thuiswedstrijden in het Etihad Stadium. Een wedstrijd bijwonen en de sterren van dichtbij bekijken? We bieden ook een voetbalreis naar de club aan in onze shop. Het stadion kan meer dan 46.708 supporters kwijt. Het stadion wordt nog vergroot naar 62.000 plaatsen. Een geweldige sfeer met blauwe shirts in het prachtige stadion. Je kunt vandaag nog het Manchester City shirt kopen voor kids, dames en senioren. Ga hier direct naar het bedrukte Kevin de Bruyne Manchester City shirt thuis 2023-24.

 • Naam: Manchester City football club
 • Stadion: Etihad stadium
 • City Official

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *