Puma Borussia Dortmund Shirt Thuis Kids 2023-24

puma borussia dortmund shirt thuis kids 2023-24Je kunt in onze winkel het Puma Borussia Dortmund shirt thuis kids 2023-24 kopen. Deze is ontworpen van 100% gerecycled polyester en met een normale pasvorm. Opvallend is de schim van het Signal Iduna Park op het voetbalshirt.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Kleuren geel met zwart
  • Puma Dry-cell kleding

We hebben hier in de winkel de thuisshirts in het geel met zwart. Deze hangen netjes naast elkaar en kunnen natuurlijk ook weer worden bedrukt met naam en nummer. We hebben daarnaast ook veel meer merchandise en gekkigheid. Wij hebben van Voetbalshirtsdirect.nl de prijzen al vergeleken zodat jij te weinig betaalt. Je kunt voor wat extra info nog naar het Borussia Dortmund shirt.

Pubquiz vraag moeilijk: hoeveel goals heeft Haaland gescoord in zijn periode bij BVB?

Het is een ontwerp van kledingmerk Puma. Volgens mij inmiddels al flink wat jaren. Je ziet het niet alleen terug aan het logo ook aan de Dry-cell technologie. Dit zorgt ervoor dat het voetbalshirt lekker blijft aanvoelen. Ga je een bezoek brengen aan BVB09? Bezoek ook eens de fanstore naast het Signal Iduna Park. De thuisshirts voor junioren zijn er in de maten 98 tot 176cm. Deze heeft een gele basiskleur met zwarte accenten. Je kunt deze ook combineren met het Puma Borussia Dortmund broekje thuis 2023-2024.

Puma Borussia Dortmund Shirt Thuis Kids 2023-24

Je kunt in onze winkel direct het BVB Dortmund thuisshirt krijgen. Wil je een complete collectie als je op bezoek gaat naar de club? Het is een geweldig item om in te sporten. In Nederland kan je dit voetbalshirt nagenoeg overal dragen. Ga hier voor het Puma Borussia Dortmund thuisshirt kinderen en maak je klaar voor het nieuwe seizoen. Je gaat deze veel zien tijdens de thuiswedstrijden in de diverse competities. Deze zien we in de Champions League, Bundesliga en Duitse beker.

  • BVB09 voetbalkleding
  • Puma Dry-Cell materiaal
  • Kids, kinderen en junior

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *