Puma Manchester City Wit Shirt Uit Kids 2021-2022

puma manchester city wit shirt uit kids 2021-2022We zien hier een Puma Manchester City wit shirt uit kids 2021-2022! Je kunt naast een shirt ook het nieuwe trainingspak bestellen om wat te noemen. Wat vind je van het nieuwste uitshirt in het wit?

direct bestellen vsd

  • Scoor hier bij Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, kinderen en senioren
  • Etihad Airways
  • Sterspeler: Kevin de Bruyne

Omdat we ook aan de kleinste voetballiefhebbers denken, hebben we ook een minikit. Dus ook voor baby’s vanaf 3 maanden tot het Puma Manchester City uitshirt wit 2021-2022 voor senioren. Je kunt deze hierboven bestellen bij Voetbalshop.nl en je ontvangt deze morgen dan al in huis.

Quote: Manchester City wordt wederom kampioen en komt ver in de CL

Op steeds jongere leeftijd zijn de kleinste onder ons al betrokken met voetbal. Je ziet ze op de velden maar toch ook nog op pleintjes. Om deze reden bieden wij ook het City uitshirt aan voor kinderen. Zoals je kunt zien op de afbeelding hierboven heeft het shirt een donkere basiskleur. Niet echt de kleur van de voetbalclub. Op de voorkant van het voetbalshirt vinden we de bekende sponsor Etihad Airways. Als laatste zien we nog de bekende logo’s. Hier ook het Puma Manchester City trainingspak casual 2020-21.

Puma Manchester City Wit Shirt Uit Kids 2021-2022

Zoals bekend zullen we het Manchester City shirt terug gaan zien tijdens de uitwedstrijden. De club speelt in de Premier League, FA- en League cup en natuurlijk in de Champions League. Je ziet ook nog unieke accenten op het Manchester City shirt uit kinderen 2021/22. Je had Puma waarschijnlijk ook al gespot op de borst. Doordat Puma het voetbalshirt heeft ontworpen, is deze voorzien van een Dry-cell systeem. Dit dit verweven in het materiaal en zorgt ervoor dat je shirt aan de binnenkant lekker droog blijft. Maak dus nu je voetbalcollectie compleet met ook het nieuwe Puma Manchester City uitshirt vrouwen 2021-22 of kies de Puma voetbalschoenen.

  • Club: Manchester City FC
  • Competitie: Premier League, Cups en CL
  • Plaats: Manchester
  • The Cititenz Fanshop
  • Puma Dry-Cell materiaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *