Puma Manchester City 3e Tenue Minikit 2021-22

puma manchester city 3e tenue minikit 2021-22Koop hier het Puma Manchester City 3e tenue minikit 2021-22. Een uniek item welke worpen is met een unieke kleur. Scoor voor senioren of grote kinderen alle kleding in onze fanshop van de club. Gaat City een keer de Champions League winnen denk jij?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Manchester City Football Club
  • Beschikbaar in: 90cm tot 122cm

Deze is er voor kinderen is een perfecte aanvulling op je The Citizens fan kleding. Je kunt dus met je kind lekker op de bank de wedstrijden bekijken. Een Manchester City 3de tenue 90 – 122cm ook leuk om cadeau te doen. We zullen dit seizoen tijdens de Europese wedstrijden kunnen genieten van deze kleuren. Uiteraard spelen ze ook dit jaar weer in de Champions League. We zijn vooral benieuwd of het aankoopbeleid ook zorgt voor het gewenste resultaat in Europa. Hier ook nog info over het oudere: Puma Manchester city 3rd tenue blauw 2023-2024.

  1. City moet minimaal de finale van de Champions League halen /of
  2. De club moet kampioen worden van de Premier League

Ideaal voor je kind om lekker buiten mee te rennen. Het tenue zal namelijk altijd lekker droog en aangenaam aanvoelen. Dat komt door de Dry-cell technologie in combi met de mesh-panelen. Ideaal voor zware avonden op het trainingsveld of wanneer je kleine in de tuin zit. Maak dus vandaag nog je 3de kleding compleet met het mooie minikit. Je zal zeker opvallen wanneer je kleine in een dergelijke pakkie komt aangelopen. Je kunt hier ook het Manchester City 3e shirt kids donkerblauw 2021-22 bestellen.

Puma Manchester City 3e Tenue Minikit 2021-22

Als we kijken aar het Manchester City 3de tenue Europees dan valt Puma op. Nike deed jaren de kleding maar nu dus Puma. Door deze samenwerking hoef je dus niet te twijfelen aan de kwaliteit. Maar dat hoefde je bij Nike ook niet. Zoals op de afbeelding te zien, is het tenue ontworpen met een blauwe basiskleur. Deze kleur wordt afgewisseld met zwarte accenten voor een extra dimensie. Zo zijn de logos zwart en is het een mooie combi. Het voetbed van de kousen is ergonomisch ontworpen door Puma, wat betekent dat ze een perfecte pasvorm hebben voor iedereen. Verder is het een ideaal pakkie voor de kleine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *