Manchester City 3e Tenue Donkerblauw 2021-22

manchester city 3e tenue donkerblauw 2021-22Koop het Manchester City 3e tenue donkerblauw 2021-22 of het losse Euopese voetbalshirt. Deze heeft een standaard pasvorm met een vrij neutrale uitstraling. Maak je klaar voor een seizoen voetbal.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Sterspelers: De Bruyne en Foden
  • Puma voetbalkleding

Het Manchester City tenue Europees zal dit seizoen weer te zien zijn in de Champions League. Uiteraard is City weer vertegenwoordigd in de Champions League. De club is namelijk kampioen geworden van de Premier League. Puma heeft een uniek tenue ontworpen. Je hoeft door het kledingmerk dus zeker geen twijfels te hebben over de kwaliteit van je aankoop. Binnenkort weer naar de training? Doe eens gek en kies het 3rd tenue met unieke kleuren. Hier ook een los Puma Manchester City 3de shirt Europa 2021-2022. Ben je nog niet helemaal klaar? Kijk dan ook even bij het oudere Puma Manchester City trainingspak geel 2019-20 speciaal ontworpen voor de Champions League.

Man City gaat dit seizoen de finale van de Champions League halen

Manchester City 3e Tenue Donkerblauw 2021-22

Het Manchester City 3e tenue is ontworpen zoals nooit tevoren. Deze unieke kleuren wordt afgewisseld door blauwe accenten. Op het rechter bovenbeen en linkerborst het Manchester City FC logo. Je kunt deze morgen al in huis hebben als je vandaag besteld. Het Manchester City 3de tenue is ontworpen met het bekende Dry-cell materiaal van Puma. Door dit materiaal wordt vocht naar de buitenste lagen van de stof afgevoerd tijdens het transpireren. Op deze manier blijft het short dus lekker droog en comfortabel op de huid aanvoelen.

  • Club: Manchester City Football Club
  • Europees tenue
  • Puma Dry-cell technologie
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *