Voetbalreis Manchester City FC

voetbalreis manchester city fcIn het overzicht voetbalreizen Engeland een voetbalreis Manchester City FC. Een groot fan van Engels voetbal? Boek dan een trip naar een willekeurige club in Engeland. Een weekendtrip is geweldig om te geven maar ook lekker voor jezelf.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalreizen.com
  • All inclusieve reizen
  • Hotel, ticket en vervoer

Voetbalreizen richting Manchester is er voor jong en oud. Je kunt deze al boeken voor een bedrag van €289,00 euro per persoon. Het bedrag is inclusief officiële wedstrijdtickets, een overnachting en natuurlijk de reis naar Manchester. Een onvergetelijke ervaring waar u sterspelers als Grealish en de Bruyne van dichtbij kunt gaan aanschouwen. Voetbalreizen of alleen tickets Manchester City zijn eenvoudig te boeken bij onze betrouwbare aanbieders en wij vergelijken deze voetbalreizen. Kies als fan ook een Manchester City dekbedovertrek lichtblauw.

Een onvergetelijke ervaring om de sterren in Manchester te aanschouwen.

Een voetbalreis Manchester City bij onze aanbieders is eenvoudig en geheel verzorgd te boeken. Je hebt bijvoorbeeld de keuze om een wedstrijd in de Barclays Premier League, FA Cup of de Champions League bij te wonen. De topclub uit Manchester met een prachtig voetbalstadion is een ideale reis voor jong en oud. Een wedstrijd kan natuurlijk niet worden bijgewoond zonder het Manchester City FC shirt of het trainingspak in het blauw tijdens de koudere dagen. De prijzen zijn de vanaf prijzen maar inclusief vlucht, kaarten en overnachting.

Voetbalreis Manchester City FC

De tickets Manchester City zijn officiële wedstrijdtickets altijd naast elkaar. Liever niet met het vliegtuig dan kunt u kiezen voor tickets Manchester City inclusief overnachting boeken om toch deels zelfstandig een wedstrijd in het Emirates Stadium bij te wonen.

  • Categorie 2 korte zijde inclusief tickets zijn standaard
  • Categorie 1 lange zijde voor een meerprijs van €10,00

De beschikbare kaarten bij zowel Forza als Voetbalreizen zijn op basis van 2 personen beschikbaar. Je krijgt tevens garantie en een gratis fotoboek.

Bezoek Manchester City met geweldige referenties is voor iedereen een onvergetelijke ervaring. Een korte vakantie om te mogen genieten van het beste voetbal van Europa. De wereldspelers aan het werk zien en de hele sfeer zoals een biertje in de pub mogen dan natuurlijk niet ontbreken. Voetbalreizen richting Engeland zijn daarmee ook geweldig populair geworden. Tevens heb je de beschikking over een kamer in een 3-sterren hotel. We wensen je alvast veel plezier met een goedkope voetbalreis Manchester City.

Bezoek MCFC Football Club

Manchester City Programma 2022/23

Het programma volgt later maar de populaire tegenstander kunnen we hier alvast noemen. De duurste trip is Manchester City vs Manchester United. Je kan wel inschatten dat hier veel bezoekers op afkomen. Andere populaire tegenstanders zijn Tottenham Hotspur, Liverpool FC, Arsenal en Chelsea. City is natuurlijk een club die later populair is geworden. Ze hebben dus niet echt clubs waar ze een hekel aan hebben.

De geschiedenis van de club

The Citizens zoals ze ook worden genoemd is opgericht in 1894. Het betreft dus een oude club maar is pas de laatste 15 jaar in de top. De club werd namelijk in 2007 overgenomen door een miljonair. In het stadion kunnen ze 55.007 supporters kwijt. Dit zorgt ervoor dat tijdens sommige wedstrijden het stadion niet helemaal vol is. Pep Guardiola is nog steeds te trainer die zorgt voor het TikiTaka voetbal. Het blijft een feest om het Etihad Stadium te bezoeken in de lichtblauwe kleur. De club zorgt er ook voor dat Manchester een populairdere stad is geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *