adidas Zweden Thuisshirt Vrouwen 2022-2023

adidas zweden thuisshirt vrouwen 2022-2023Zie hier: het gele adidas Zweden thuisshirt vrouwen 2022-2023 in de online shop :). Het thuisshirt herken je misschien wel van de heren variant tijdens de Nations League. De grote vraag is: hoe ver komt Zweden tijdens het UEFA Women’s Europa Cup van 2022. Wat vind jij van het gele thuisshirt met blauwe accenten?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Seizoen: EK voetbal vrouwen
  • Kleuren: geel met blauw

De Zweedse vrouwen zijn tweede geworden in RIO op de olympische spelen van 2016. Een prestatie op zich maar ze zouden zo graag het EK eens winnen. Na het toernooi kwamen ze met een actie om een slagzin op het shirt te printen. Onder het mom alles is mogelijk. Ben jij al helemaal klaar? Shop het Zweden thuisshirt dames 2022/23 en vanaf juni kunnen we gaan genieten van het Europees kampioenschap voetbal :).

Het dames voetbalteam van Zweden gaat er alles aan doen om de finale te halen op 31 juli 2022! De grote vraag of dat wel realistisch is?

Een team met prima spelers. Het gele shirt past dan ook prima bij het Zweedse nationale team voor dames. In de shop kan je het thuisshirt ook voor kinderen krijgen. Wil je een bedrukking achterop? Doe het shirt in de winkelwagen en selecteer daar een naam en nummer. We hebben ook in de shop het adidas Belgie thuisshirt dames zwart 2022-2023.

adidas Zweden Thuisshirt Vrouwen 2022-2023

We gaan hier verder in op het Zweedse nationale team en natuurlijk het shirt. Als we kijken naar het Zweden shirt  voor dames dan herkennen we direct de gele kleuren. Het nationale dameselftal van Zweden zal het shirt dragen tijdens de thuiswedstrijden. Gedurende 2022 en ook een stukje van 2023 spelen de Zweedse dames de wedstrijden in dit voetbalshirt. Uiteraard vallen de kleuren geel met blauwe accenten van het shirt ook direct op. De adidas trademark strepen zijn ook weer aanwezig aan de zijkanten. Het logo van het Zweeds nationale team op de linkerborst en van adidas aan de rechterkant. Bekijk via de blauwe link alle vrouwen voetbalkleding en meer kleding.

  1. World Cup voetbalshirts
  2. adidas Sweden
  3. Hoodies en Sweaters
  4. Vlaggen
  5. Concurrerend shirt: Hummel Denemarken shirt vrouwen 2022-2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *