Hummel Denemarken Shirt Vrouwen 2022-2023

hummel denemarken shirt vrouwen 2022-2023Hier istie dan het Hummel Denemarken shirt vrouwen 2022-2023 in de fanshop. Ontworpen door Hummel met de bekende accenten. Twijfel je nog een beetje? Kijk rond in onze shop en maak dan een beslissing. In de toekomst veel meer dameskleding dan ooit tevoren.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Kleuren: rood, wit

Hier gaat het om de nieuwste thuisshirts ontworpen voor dames. We hebben nog veel meer kleding in de Denemarken voetbal fanshop. Naast de nieuwste Denemarken shirts nog veel meer informatie en kleding. Alles als voorbereiding voor de FIFA EURO Women’s 2022 cup. Het nationale elftal speelt in dit shirt de thuiswedstrijden op het EK.

Als we kijken naar het Deense voetbal, dan is het als enige ooit met zaalvoetballers en amateurs aangetreden in een officiële wedstrijd

Je kunt maar vast vooruitlopen. In de zomer spelen de dames op 8 juli de eerste wedstrijd. Dit EK wordt gehouden in Engeland dus redelijk in de buurt. Een mooie gelegenheid om dit prachtige rode voetbalshirt te dragen. Leg de voetbalshirts zoals het oranje shirt dames Nederland en adidas Zweden thuisshirt vrouwen 2022-2023 er ook eens naast voor een keus. Wat vind je van het Denemarken thuisshirt vrouwen 2022/23? En nog leuker wanneer ga je deze dragen?

Hummel Denemarken Shirt Vrouwen 2022-2023

Het bekende rode voetbalshirt met de witte accenten is dus weer in de rekken te vinden. “En del af noget større” (Een deel van iets groters) staat in de binnenkant van de kraag. De Deense voetbalbond DBU (Dansk Boldspilunion) met het bijbehorende logo op de rechterkant en Hummel aan de andere kant. Wil je toch liever een Denemarken shirt voor dames met naam? Uiteraard kan het voetbalshirt worden bedrukt. De cijfers worden op een speciale manier bedrukt. Wij hebben de aanbieders naast elkaar gezet en kwamen uiteindelijk bij Unisportstore.nl terecht. We wensen je veel plezier tijdens het grote toernooi voor dames.

Hieronder nog eens de top 5 producten op basis van populariteit:

  1. Denemarken voetbalshirts
  2. Trainingspakken Voetbalclubs
  3. Truien en shorts
  4. Vlaggen
  5. Sjaals en T-shirts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *