Real Madrid Benzema Thuisshirt 2021-2022

real madrid benzema thuisshirt 2021-2022Je kunt in onze shop nu het Real Madrid Benzema thuisshirt 2021-2022 kopen. Op de mouw zie je daarnaast het Champions League logo. Ga voor een Karim shirt met rugnummer 9 of ga voor 1 van de andere helden.

bestel nu

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Bedrukte goedkope voetbalshirts
  • Inclusief logo’s te bestellen.

Kies in onze shop voor dit fantastische bedrukte voetbalshirt. Je herkent het rugnummer direct en dan denk je aan de wereldspits. De Fransman draait goed dit seizoen. Zou het te maken hebben met het vertrek van Cristiano Ronaldo? In het verleden scoorde hij natuurlijk ook wel zijn doelpunten.

Karim Benzema wordt topscoorder van de Champions League 2021/2022 – VSD

Je had waarschijnlijk het maagdelijk wit al gezien. Een voetbalshirt om lekker in de trainen en te sporten. Klasse toch zo 1 die valt inr de categorie voetbalshirt bedrukken. Deze is dan ook verkrijgbaar voor jong en oud. Klik je hierboven op de knop dan kom je automatisch bij Unisportstore uit. Je kunt in de winkelwagen dan een speler selecteren voor de achterkant.

Real Madrid Benzema Thuisshirt 2021-2022

Het shirt is ontworpen door adidas. Deze is dus voorzien van de Clima-cool technologie. Heerlijk om een droog gevoel te hebben tijdens het trainen. Daarnaast heeft deze de bekende Mesh-panelen. Je voelt dus nog droger dan voorheen. Maak je collectie compleet met dit geweldige voetbalshirt. Een andere in de shop is het adidas Eden Hazard 7 Real Madrid thuisshirt 2022-23.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *