Oranje Shirt Dames Nederland

oranje shirt dames nederlandJaha! We hebben het oranje shirt dames Nederland weer. Het unieke aan het thuisshirt is de vrouwelijke pasvorm. De Oranjeleeuwinnen gaan binnenkort van start op het EK van 2021.

direct bestellen vsd

  • Voetballand: Nederland
  • Bijnaam: Oranjeleeuwinnen
  • Nike Dri-FIT voetbalkleding
  • Sterspeler: Lieke Martens

Je kunt nu gaan voor de nieuwste voetbalshirts en vrouwen voetbalkleding in onze shop. Als we kijken naar de Nike Dri-FIT technologie dan merk je een luchtig gevoel tijdens het sporten. Het is wel echt een mooi oranje ontwerp geworden met hier en daar zwarte accenten. Je kunt natuurlijk je thuisshirt ook bedrukken met helden als: Lieke Martens, Shanice van de Sanden, Jackie Groenen of Daniëlle van de Donk.

De Oranjeleeuwinnen hebben zich verzekerd van een plek op het Europees kampioenschap voetbal voor vrouwen 🙂

We gaan hier nog even verder over het oranje shirt dames Nederland. Je wilt natuurlijk wel weten wat je in huis haalt met een Nike productie. Op de afbeelding zie je al dat het thuisshirt een speciale pasvorm heeft. Het voetbalshirt van de dames kan je ook gewoon dragen tijdens EURO2021. Scoor hier ook het Nederlands Elftal replica oranje dames voetbalshirt thuis 22-23.

  • Nederlands Elftal shirt
  • Outlet oranje shirts
  • Nike Dri-FIT technologie
  • Oranje voetbalkleding vrouwen

Oranje Shirt Dames Nederland

We hebben de speciale pasvorm al genoemd en daarnaast is het ontworpen met korte mouwen. Een Nike voetbalshirt is Dri-fit ontworpen zodat je geen zweet of nattigheid op het shirt ziet. Het wordt naar de buitenste lagen gedreven voor een comfortabel en droog gevoel. Wens je andere oranje artikelen? Onze aanbieder Voetbalshop.nl heeft tal van producten zoals sjaals, vlaggen en meer kleding. Een groot fan van het Nederlands vrouwenvoetbal of het Nederlands Elftal? Je Nike Nederlands Elftal thuisshirt vrouwen 2022-23 hoort dan zeker in je kast. Het shirt is bijvoorbeeld gemaakt van 100% gerecycled polyester. Ideaal wanneer je in de kroeg voetbal gaat kijken of voor Koningsdag. Een damesvoetbalshirt met een perfecte pasvorm is er dus voor jong en oud.

They call us Lionesses bacause we play with hunger. We are wild in our hearts and untamed in our skills. Now we”ll wear what we are

Het oranje voetbalshirt dames heeft het klassieke logo op de linkerborst. Als we kijken naar het klassieke logo dan staat deze voor het 125 jarige bestaan van de KNVB. Het Nike voetbalshirt heeft uiteraard het Nike logo op de linkerborst. Een Nike Nederland thuisshirt heerlijk voor het sporten of om dagelijks te dragen. We kijken uit naar de wedstrijden van het vrouwen Nederlands Elftal welke in de zomer voor een geweldige uitdaging staan. We wensen je veel plezier met het prachtige nieuwe Nederland oranje shirt voor dames.

  1. Kies hier ook het nieuwe Nike Nederland shirt oranje vrouwen 2022-2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *