Nike Nederlands Elftal Zwart Trainingspak 2020-2021

nike nederlands elftal zwart trainingspak 2020-2021Koop hier een Nike Nederlands Elftal zwart trainingspak 2020-2021. We hebben in de store natuurlijk ook de thuisshirts en uitshirts. De spelers van het Nederlands elftal dragen de trainingspakken op de training en onderweg naar de wedstrijden. Je ziet bijvoorbeeld Virgil van Dijk en Memphis hierin rondhuppelen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior, vrouwen en senior

Je kunt hierboven direct naar Voetbalshop.nl voor de beste prijs. Op het presentatiepak vinden we het logo’s zoals van KNVB en ING logo. Deze is ontworpen met 100% knitted polyester. Tijdens koudere avonden op de training of lekker voor thuis is deze echt ideaal. Heerlijk om weer een trainingspak beschikbaar te stellen met 5 ritsen.

Naast de trainingspakken ook wedstrijdshirts zoals: Nederlands Elftal shirt oranje 2020-22 en veel meer. Je vindt ze bij ons voor de beste prijs. Alles is ontworpen door Nike voor de warme dagen in aanloop van de grote toernooien. Je kunt ook een los trainingsjack of zwart trainingsbroek bestellen. Maak je klaar voor EURO2021.

Nike Nederlands Elftal Zwart Trainingspak 2020-2021

Het Nederland trainingspak in de kleur zwart. Deze heeft uiteraard de oranje accenten. Deze is beschikbaar voor kinderen en volwassenen. De mesh uitvoering is ideaal voor sporten of ontspanning. Op de linkerborst het jubileumlogo van de KNVB en aan de andere kant het ING logo. Het Nike Nederland trainingspak is ontworpen met het bekende Nike Dri-FIT. Uiteraard vinden we aan de andere kant het Nike logo. Shop de nieuwste voetbalkleding van het Nederlands Elftal bij ons. We hebben in de shop ook het nieuwste Nike Nederland trainingspak zwart kids 2020-21.

  • Nederlands Elftal kleding
  • 100% polyester
  • Dri-FIT technologie
  • Kleur: zwart & oranje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *