Nike Liverpool Tenue Minikit Blauw 2020-2021

nike liverpool tenue minikit blauw 2020-2021Koop voor de aller kleinste voetbalfans het Nike Liverpool tenue minikit blauw 2020-2021. Het unieke aan dit tenue zijn de drukknopen aan de binnenkant van het shirt. Daarnaast heeft het broekje een trekkoord.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Liverpool Football Club
  • Beschikbaar: kids tot 8 jaar
  • Gratis thuisbezorgd boven €70,00!

Veel kinderen op steeds jongere leeftijd zijn begaan met het voetbal. De kids starten dan ook op steeds jongere leeftijd met het spelen van voetbal. Om deze reden hebben de producenten van de voetbaltenues ervoor gekozen ook een mini tenue aan te bieden. De minikits zijn voor kinderen tot en met 8 jaar. Bestel je deze vandaag dan ontvang je een minikit morgen gratis in huis :).

Het Liverpool tenue kinderen voor kids tot 8 jaar. Wanneer je zoontje of dochtertje tussen de 8 en 14 jaar is? Check dan het Nike Liverpool uittenue kids 2020-2021 voor deze leeftijdscategorie. Het Liverpool FC uittenue van de club uit Liverpool zal te zien zijn bij de uitwedstrijden. Is je kind dus op jonge leeftijd al helemaal weg van voetbal en/of Liverpool, dan is het Liverpool minikit het ideale cadeau om aan je kind te schenken. Er zijn daarnaast nog een aantal dingen veranderd. Een van deze dingen is de producent en de ontwerper van het tenue.

Nike Liverpool Tenue Minikit Blauw 2020-2021

Het Liverpool tenue mini is geheel anders dan de kit van vorig jaar. We zagen eerder een zwarte kleur en vorig jaar was deze nog wit. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is de kleur geweest van het uittenue. Een heel ander verhaal vergeleken met het Liverpool thuisshirt die is namelijk altijd rood. Al met al wel een schitterend tenue voor de kinderen. Je besteld deze hierboven bij Unisportstore als goedkoopste aanbieder. Klik dus snel door voor de nieuwe Liverpool minikit. De kit omvat het Liverpool FC uitshirt blauw 2020-2021, het uitbroekje en de Liverpool FC voetbalsokken uit lichtblauw 2020-21.

  • Liverpool FC
  • Premier League
  • Kleuren: paars, oranje
  • Mesh panelen
  • Winnaar Champions League 2018/2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *