Liverpool FC Uitshirt Blauw 2020-2021

liverpool fc uitshirt blauw 2020-2021Ga hier voor het Liverpool fc uitshirt blauw 2020-2021! Het shirt van Liverpool is niet te vergelijken met het thuisshirt van de club. Je kunt de kleding nu bestellen bij Unisportstore.nl en je hebt deze overmorgen in huis.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids tot 3XL
  • Nike voetbalkleding

We gaan dit shirt zelden zien op stadion Anfield. De kleding gaan we zien tijdens de uitwedstrijden in de Premier League en in Europa. Deze variant van Liverpool loopt ieder jaar weer storm, dus wees er snel bij wanneer je deze wilt aanschaffen. Je kunt hierboven direct naar de goedkoopste aanbieder voor dit shirt. Bestel hier ook direct het Nike Liverpool thuisshirt rood 2022-2023.

Liverpool komt ook dit seizoen weer tot de finale van de Champions League

Het Liverpool uitshirt gaan we zien in de Engelse competitie. Een frisse blauwe basiskleur met rode en blauwe accenten. De hals van het shirt bestaat uit een v nek. Als we kijken naar de hoofdsponsor op het uitshirt zien we dit seizoen weer Standard Chartered. Je kunt wel zeggen dat het een lauw shirt is voor komend seizoen. De thuiskleur van de club is natuurlijk rood en deze is ook op een zeer subtiele wijze verwerkt in het uitshirt. Vorig jaar was het shirt voor de uitwedstrijden nog wit met rood, maar voor dit seizoen in de Premier League is er gekozen voor een stralend blauwe kleur.

Liverpool FC Uitshirt Blauw 2020-2021

Zoals op alle voetbalkleding zijn ook de logo’s van de club zelf en van de producent terug te vinden op de borst. Deze bestaan tevens uit de mooie opvallend blauwe kleur. Daarnaast is het Liverpool voetbalshirt uit 2020/21 voorzien van mesh panelen voor een ideale toevoer van lucht. Op deze manier blijft je lichaamstemperatuur constant en zul je het minder snel warm hebben op het voetbalveld of tijdens het sporten. Nike heeft er ook een techniek qua materiaal in verwerkt om het vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen af te voeren. Zo blijft het Liverpool uitshirt lekker droog op de huid aanvoelen. Ben je dus een echter Liverpool fan in hart en nieren? Dan is dit een Liverpool FC shirt die je echt in je collectie moet hebben voor dit seizoen.

  • Liverpool shop
  • Premier League
  • Nike Dri-FIT
  • Mesh gaatjes
  • Uitwedstrijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *