adidas Belgie Thuisshirt Dames Zwart 2022-2023

adidas belgie thuisshirt dames zwart 2022-2023Check hier direct het adidas Belgie thuisshirt dames zwart 2022-2023. Een lekker shirt om de wedstrijden van de Women’s EK 2022 in te volgen. Wat is er nu veranderd? Het shirt heeft nog steeds een vrouwelijke pasvorm maar de diepe hals is aangepast. Daarnaast is het shirt ontworpen van 100% polyester en speciaal voor het WK.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • adidas AEROREADY tech

Hieronder krijg je meer informatie over de vormgeving en ontwerp van het thuisshirt van Belgie. Zo kunnen we alvast melden dat je deze kan bedrukken aan de achterkant maar ook aan de voorkant met nummer. Je kan je dus helemaal klaar maken voor het EK voetbal vrouwen van 2022. Het Belgie thuisshirt vrouwen 2022/23 is ontworpen door adidas. De luchtgaatjes aan de zijkant die Mesh-panelen worden genoemd geven een fris gevoel voor de warme dagen of tijdens het sporten. In welke maten is het shirt dan beschikbaar? Bij Unisport hebben we de gangbare maten gezien van: xs tot xl.

Een prestatie is dat het team nu 17de staat op de FIFA-wereldranglijst!

adidas Belgie Thuisshirt Dames Zwart 2022-2023

We noemden hierboven al even een voetbalshirt bedrukken. Net als het thuisshirt kan het shirt voor €20,00 worden bedrukt en je kunt het ook nog eens naar eigen idee personaliseren. Uiteraard kan ook worden gekozen voor de sterren van het dames team. Je kunt ook een grote held van het Belgium nationale team achterop het voetbalshirt krijgen. Een groot verschil met het mannen shirt is vooral de pasvorm. Je kunt hier ook naar Unisportstore voor meer info.

Populair in de België voetbal fanshop:

  1. Voetbalshirts van het nationale team
  2. Trainingspakken van adidas
  3. Hoodies en Sweaters
  4. Vlaggen
  5. Sjaals en T-shirts

De Brabançonner – het Belgische volkslied

Ben je nog niet klaar met alleen het thuisshirt vrouwen? Je kunt je tenue compleet maken met het voetbalbroekje en bijpassende voetbalkousen. In aanloop naar het Europees kampioenschap voetbal 2022 is dit natuurlijk ideaal. Het voetbalshirt voor vrouwen heeft een unieke dames pasvorm en zorgt voor de afvoer van nattigheid. Een ideaal voetbalshirt om in de sporten of uren te dragen thuis of onderweg. Heel veel plezier met het thuisshirt voor het EK en volg ons via Facebook of andere socials voor de nieuwste voetbalkleding. Je kunt ook nog het adidas Belgie WK thuisshirt vrouwen 2022-2023 bestellen.

  • Hoe ver komt het Belgische damesteam op het EK?
  • Welke voetballer is je favoriet uit het team?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *