adidas Duitsland Thuisshirt Vrouwen 2022-2023

adidas duitsland thuisshirt vrouwen 2022-2023Hier is het adidas Duitsland thuisshirt vrouwen 2022-2023 in de shop. Deze is natuurlijk in het wit te verkrijgen met kleine zwarte accenten. De eerst volgende keer is tijdens het Wereldkampioenschap voetbal 2023.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Seizoen: World Cup 2023
  • adidas Three Stripes

Het nationale dameselftal Duitsland gaan we zien tijdens UEFA EURO 2022. adidas heeft het prachtige witte thuisshirt gelanceerd en een groen uitshirt. De Duitse voetbalbond en kledingsponsor adidas aanwezig met de logo’s op de borst. Het Duits vrouwenvoetbalelftal speelt de wedstrijden in Engeland voor het EK. In de poule zullen de Duitsers het opnemen tegen Spanje, Finland & Denemarken. Waar gaan we het thuisshirt nog meer zien? De oefenwedstrijden en andere kwalificatiewedstrijden voor het WK voetbal. We hebben ook het nieuwe adidas Belgie thuisshirt dames zwart 2022-2023. adidas voetbalkleding is te verkrijgen in het wit welke we eerder zagen in het Duitsland voetbal fanshop. Je vindt deze in het overzicht: WK vrouwenvoetbal 2023.

Je kunt het voetbalshirt van Deutscher Fussballbund ook bedrukken met de sterren van het team.

adidas heeft het design voor dames effen en rustig gehouden. De klassieke polo kraag maakt het geheel tot een prachtig voetbalshirt. Het logo van de Deutscher Fussballbund vinden we natuurlijk op de borst. Boven dit logo prijken twee zwarte sterren. Een Duitsland thuisshirt vrouwen met naam? Bedruk het voetbalshirt met Bartusiak, Mittag, Sasic, Popp, Behringer, Goessling, Krahn en nog meer dames. De Duitse vrouwen zijn verreweg favoriet voor ieder toernooi. In het verleden werden de WK’s in 2003 en 2007 gewonnen. Europese kampioenschappen wisten ze al zeven keer op haar naam te schrijven. DFB en adidas hebben deze kleurencombinatie gekozen en gaan we nog veel zien.

adidas Duitsland Thuisshirt Vrouwen 2022-2023

Een Duitsland dames thuisshirt 2022/23 is voorzien van adidas Clima-cool technologie. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer weten we inmiddels. Mag ook wel want het zal nodig zijn in de zomer. Wens jij op een training professionele voetbalkleding? Shop dan snel het prachtige voetbalshirt. In onze shop uiteraard het Duitsland dames thuisshirt in het wit. Klik je verder naar onze aanbieder dan zie je daar ook voetbalshorts, kousen en trainingskleding. Trainingskleding bestaande uit shirts en trainingspakken. Wil je het Duitsland shirt kopen? Ga snel naar onze favoriete aanbieder hierboven. Je kunt ook voor het nieuwste adidas Duitsland WK shirt vrouwen 2022-23 gaan.

  1. Hieronder een mooi verhaal over het Duitsland damesvoetbal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *