Puma Phil Foden Manchester City Thuisshirt 2022-2023

puma phil foden manchester city thuisshirt 2022-2023We hebben hier het Puma Phil Foden Manchester City thuisshirt 2022-2023 in de winkel. Een collectors item voor iedere fan van deze middenvelder. Je kunt deze bestellen door het City shirt in de winkelwagen te doen. Vervolgens kan je een speler uitzoeken om te bedrukken.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Bedrukte voetbalshirts

Een geweldig voetbalshirt met als voorbeeld een Premier League badge. Deze badge kan je ook vervangen voor de Champions League badge. Deze komt dan ook op de schouder te zitten. Je ziet de originele bedrukking door de logo’s in het nummer. We hopen dan ook veel van deze man te zien in de Champions League of Premier League.

Phil Foden draagt tijdens de wedstrijden de Nike Phantom Venom Elite football boots.

De club snakt naar een overwinning in de CL. Met deze middenvelder moeten ze toch wel een eind komen zou je zeggen. Hij is dan misschien nog jong (geboortedatum 28 mei 2000) maar ballen kan die zeker. Of het shirt al populair is durven we niet te zegen. Zoek je iets goedkoper? Ga dan langs het Manchester City Foden thuisshirt 2021-2022. Zoek je de nieuwste? Kies dan het Foden Puma Manchester City shirt thuis 2023-2024.

Puma Phil Foden Manchester City Thuisshirt 2022-2023

Het is een Puma ontwerp voetbalshirt. Deze is dus voorzien van mesh-panelen en Dry-cell technologie. Inmiddels hebben die technologieën al weer diverse andere namen. Heerlijk om dus lekker op de bank te hangen of deze te dragen tijdens een potje FIFA. We wensen je veel plezier met de reis van City dit seizoen met deze baas op het middenveld / linksbuiten. Kies hier ook zijn Nike Phantom Blaze oranje hoge voetbalschoenen.

  • Naam: Philip Walter Foden
  • Geboortedatum 28 mei 2000
  • Persoonlijke sponsor: Nike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *