Nike Phantom Blaze Oranje Hoge Voetbalschoenen

nike phantom blaze oranje hoge voetbalschoenenJe kunt hier de Nike Phantom Blaze oranje hoge voetbalschoenen bestellen. Je kan deze al bestellen vanaf maat 26 tot 49,5 dus voor iedereen. Deze zijn geschikt voor natuurlijke ondergronden. Kunstgras kan wel maar dan slijten ze erg snel.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Geschikt: natuurlijke ondergronden
  • Maat: 26,5 tot 49,5

Deze Phantom’s hebben een hoge uitstraling. Als je Limited ziet staan zullen ze ook wel uniek zijn. Ik zag Neymar al lopen op de schoenen. Die was sowieso helemaal niet want hij had ook een zwart PSG shirt aan. Oke waarom vallen deze schoenen zo op? Ze hebben veel weg van de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen. Die zagen we al langer met een sok variant.

De lichtgewicht voetbalschoenen geschikt voor verdedigers, keepers, middenvelders en aanvallers.

Je hebt deze kleuren nog niet vaak gezien. In de voetbalwereld noemen ze de sok overal anders. Hier heet het de sockliner. De sockliner is een sok die direct aan de voetbalschoen zit. Vandaar ook wel eens een hoge voetbalschoenen. In het verleden was het altijd Iniësta met deze schoenen. Nu zijn het Phil Foden (Manchester City), Rodrygo (Real Madrid) en Mount (Chelsea) die deze dragen. Het maakt dus niet uit waar je staat deze voetbalschoenen zijn er voor iedereen. Een aantal nieuwe technologieën komen straks nog wel aan bod.

Nike Phantom Blaze Oranje Hoge Voetbalschoenen

Gaaf hoor deze nieuwe voetbalschoenen van Nike. Je kunt deze ook personaliseren door één van negentien vlaggen. Verder kennen we de Dynamic Fit technologie. Dat zijn de niet veters die in 1x goed passen om de voeten. Ontworpen zodat ze je meer zelfvertrouwen geven wanneer je het veld op stapt. Je denkt misschien? Ik heb recent ook al nieuwe Phantoms gezien? Dat klopt dat zijn de Nike Phantom GX Elite Hoog Blast. Allemaal met een silicone laag en 3d effect. Speel je veel op grasvelden? Deze zijn zeer geschikt voor natuurlijke ondergronden en kunstgras eventueel.

  • FlyKnit & Sockliner
  • Dynamic fit Collar
  • Silicone laag met Nike touch
  • Lichtgewicht voetbalschoenen
  • Natuurlijke ondergronden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *