Nike Mercurial Superfly Voetbalschoenen

nike mercurial superfly voetbalschoenenDe turquoise met gele Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen zijn ook in andere kleuren te verkrijgen. Nike voetbalschoenen met deze nieuwste welke gedragen door sterspelers als Neymar, Iniesta, Mbappe, Bonucci en Antony.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior, dames en heren
  • Air Zoom Nike´s

Deze schoenen kennen we inmiddels door de geïntegreerde sok. Ze zijn speciaal ontwikkeld om op hoge snelheid een perfecte actie te kunnen maken of een perfect schot te kunnen afleveren. Logisch dat de Nike sneakers in de volksmond Ronaldo voetbalschoenen worden genoemd. De technologieën achter de gifgroene lijn is het belangrijkst. Je zult dus je passen en schoten tot in perfectie kunnen uitvoeren. Shop bij Unisportstore deze boots voor de beste prijs.

Superfly schoenen van Nike met Flyknit en Briokabels voor de perfectie

De collectie is ook nu weer uitgerust met de brio-kabels, Flyknit en lange noppen. Nike voetbalschoenen zijn te gebruiken op natuurlijk ondergronden. De Flyknit technologie wil zeggen de ingebouwde sok. De tussenzool zorgt voor extra steun tijdens het sprinten. Niet gek dat veel voetballers niet meer zonder kunnen als ze de Nike voetbalschoenen hebben gedragen. Vergelijkbare boots zijn de Nike Mercurial Superfly 8 Academy IC en Nike Mercurial Vapor 14 Academy MG Blueprint. Hier zijn ook de Nike Phantom Vision zwart witte voetbalschoenen FG te verkrijgen.

Nike Mercurial Superfly Voetbalschoenen

Online Nike voetbalschoenen zijn in dit geval allemaal hoge voetbalschoenen met sokken-achtige fit. De Mercurial Superfly zijn de bekende Ronaldo voetbalschoenen. Voor het gemak hebben we ze allemaal in overzicht. De prijzen in de store vanaf €39,95 tot de duurdere variant die kan oplopen tot 279. Naast een voetbalshirt bedrukken in het ook mogelijk om je naam en vlag op de voetbalschoenen te plaatsen. De prachtige oranje en turquoise kleur met zwarte Nike logo zijn een lust voor het oog. De voetbalschoenen worden maar beperkt aangeboden dus wacht niet te lang. Je zal zeker opvallen buiten en in het veld. Heb je nog vragen of ideeën laat het ons gerust weten via info@voetbalshirtsdirect.nl of social media.

  • Neymar, CR7, Sancho, Bonucci en Kane
  • ACC Silicone
  • Flyknit bovenlaag
  • nummer 8 van de Football boots
  • Kinderen, heren en dames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *