Nike Phantom Vision Zwart Witte Voetbalschoenen FG

nike phantom vision zwart witte voetbalschoenen fgKoop hier de Nike Phantom Vision zwart witte voetbalschoenen FG. Deze zijn voorzien van de allernieuwste technologieën en nieuw in de shop. Wat vind jij van de zwarte met witte voetbalschoenen?

bestel nu

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Geschikt: Natuurlijke ondergronden
  • Morgen in huis

Je kunt zelf de Nike Phantom’s personaliseren door een vlag en naam te laten borduren. Met welke schoenen kunnen we deze vergelijken? Het zijn in ieder geval de vervangers voor de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen. Deze zijn inmiddels al weer een paar jaar van de markt gehaald. Hoe zie je dat de voetschoenen voor natuurlijke ondergronden als gras zijn bedoeld? FG in de naam staat voor firm ground.

De naam van de nieuwste pack met deze Phantom Visions is Player Inspired

Deze mogen we voor het eerste aanschouwen tijdens de training van Real Madrid. Daarnaast zie we ze op dinsdag en woensdag in de Champions League bij de grote sterren. Wat te denken van Courtois, Götze maar ook Kevin de Bruyne zijn ware fans van de voetbalschoenen. Het maakt dus niet uit op welke positie je staat in het veld. De voetbalschoenen zorgen met de nieuwe technologieën voor extra flexibiliteit, pasvorm en omgaan met snelle positiewisselingen. Nike schoenen geven je meer grip en gevoel bij vrije trappen en passen.

Nike Phantom Vision Zwart Witte Voetbalschoenen FG

De Nike Phantom Visions hebben een unieke hoge look. Als we kijken naar de bovenkant hebben ze een ACC silicone coating die lijkt op een 3D structuur. Een Flyknit technologie is gemaakt voor de perfecte pasvorm. De structuur en Flyknit zorgen voor een betere balbehandeling omdat extra gevoel aan de bal kan meegeven. Zoals je op de afbeelding kan zien is de tong weggewerkt in de sok die één geheel vormt met de voetbalschoen. Kies hier ook de Nike Phantom GX Neymar oranje voetbalschoenen.

Deze boots zijn zeer licht gemaakt om sneller te kunnen voortbewegen. Ze geven ook nog eens extra tijdens een actie op het veld. Verder hebben ze lange noppen welke zorgen voor een stevigere ondergrond. Ze zijn dusdanig ontwikkeld om blessures tot het minimum te beperken. Helemaal uitsluiten kan dat natuurlijk nooit. Wanneer je deze voetbalschoenen draagt, krijg je direct zelfvertrouwen als je het veld opstapt. Vergelijkbare voetbalschoenen zijn de goedkope gele Nike voetbalschoenen met sok.

  • ACC silicone coating
  • Nike Magista Obra en Oden
  • Flyknit technologie
  • Bedrukking mogelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *