adidas Belgie Keepersshirt Zwart 2020-21

adidas belgie keepersshirt zwart 2020-21Koop hier het adidas Belgie keepersshirt zwart 2020-21 voor de doelman van de Rode Duivels, Thibaut Courtois! Je kunt het shirt ook met eigen naam en nummer bedrukken. Shop het shirt direct hieronder bij Voetbalshop.nl.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Seizoen: EK voetbal 2020
  • Partners: Voetbalshop
  • Sterkeeper: Thibaut Courtois

Het adidas Belgie keepersshirt gaan we zien in de zomer van 2020. Je kunt je dus klaar maken voor UEFA Euro Europees kampioenschap voetbal 2020. We verwachten Thibaut Courtois op goal. Welke andere keeper zou het anders moeten doen? Zou jij voor Jean-François Gillet gaan? Je kunt het shirt dus bestellen met rugnummer 1.

Verwacht jij ook Thibaut Courtois op doel of zou jij een andere kiezen?

Het keepersshirt is dus in het zwart met blauwe accenten. Een shirt heeft de naam Solar slime meegekregen. We hebben het WK voetbal 2018 weggedrukt dus we kijken uit naar de zomer. We verwachten een hoop van de Rode Duivels tijdens het EK voetbal 2020. Bedruk het shirt met een nummer aan de voorkant en naam aan de achterkant. Uiteraard zijn we benieuwd naar de sterren van het Belgische team!

adidas Belgie Keepersshirt Zwart 2020-21

Het Rode Duivels keepersshirts zijn uitgerust met elleboogbeschermers speciaal om te duiken. We kunnen inmiddels wel zeggen dat de keepers van de Rode Duivels op wereldniveau presteren. Al moet ik zeggen dat ik alleen Courtois ken. Deze heeft een Clima-cool technologie voor een perfecte lichaamstemperatuur. Je kunt deze dus zien tijdens de beladen wedstrijden op het Europees kampioenschap. We wensen je veel plezier met het prachtige Rode Duivels keepersshirt. Heeft u nog vragen? Stuur je bericht naar info@voetbalshirtsdirect.nl.

  • Rode Duivels naar EURO 2020
  • Ster: Thibaut Courtois
  • adidas kleding
  • Clima-cool keepersshirts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *