Kappa Napoli Trainingspak Blauw 2020-2021

kappa napoli trainingspak blauw 2020-2021Koop hier het Kappa Napoli trainingspak blauw 2020-2021 in onze store. Je kunt om de juiste keuze te maken ook langs het thuisshirt en andere kleding. Shop het pak en veel andere kleding direct hieronder.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Lichtblauw en donkerblauw

Wanneer je bijvoorbeeld het Napoli voetbalshirt al in je kast hebt hangen, dan is dit het laatste stukje van de puzzel. Je kunt deze dan ook voor klein en groot bestellen. Hierboven ga je direct naar Voetbalshop.nl waar je de beste prijs kan vinden. Je loopt morgen dan al in dit trainingspak. SSC Napoli shirt thuis kids 2022-2023 en het EA7 Napoli 3de shirt zwart 2022-2023 zijn vanaf nu te verkrijgen.

Het pak is voorzien van een navy blauwe basiskleur. Je ziet verder nog lichtblauwe accenten op de broek en trainingsjack. Uiteraard heeft het pak voor dit jaar een hoop opvallende accenten. Zo is het club logo met daaronder het “Kappa” logo op de linkerborst. Je ziet verder een rits welke je beschermt tegen regen en kou en heeft deze handige ritszakken. Ideaal om al je waardevolle spullen mee te nemen naar je trainingen. Je ziet verder de tekst Napoli op de broek.

Kappa Napoli Trainingspak Blauw 2020-2021

Het materiaal dat gebruikt is door Kappa voor het trainingspak zorgt ervoor dat vocht wordt afgevoerd naar de buitenste lagen. Je zal dus ten alle tijden lekker droog en comfortabel aanvoelen. Verder heeft de broek een jogging stof wat heerlijk aanvoelt tijdens het ontspannen op de bank. Maak dus vandaag nog je collectie compleet met dit schitterende pak. Je kunt natuurlijk ook een broek en jasje weer los bestellen.

We weten inmiddels dat Napoli door is naar de volgende ronde in de Champions League. Hoe ver gaan ze komen?

De kleding is ontworpen in samenspraak met de sportgigant Kappa. Door deze samenwerking ben je voorzien van een uitstekende kwaliteit. Je kunt hier dus weer jaren mee vooruit. Het pak zal voor dit seizoen te zien zijn voor en na de thuis en uitwedstrijden. We zijn vooral benieuwd naar de Europese wedstrijden. In de shop zie je dat het Napoli trainingspakken in het navy blauw en lichtblauw is te verkrijgen.

  • Seizoen 2020/2021
  • Kappa trainingspakken
  • Vocht afvoerend materiaal
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *