EA7 Napoli 3de Shirt Zwart 2022-2023

ea7 napoli 3de shirt zwart 2022-2023Koop hier het EA7 Napoli 3de shirt zwart 2022-2023. Deze is er voor kids, junioren en van S tot XXL. Je kunt deze hieronder bestellen bij Unisportstore en je hebt deze binnen 2 werkdagen in huis.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Speciaal voor de Champions League
  • Beschikbaar in: junior, senior en kids
  • Sterspelers: Victor Osimhen, Zielinski en Chucky

Deze is ontworpen voor de wedstrijden in de Champions League. Grote spelers zoals Lorenzo Insigne, Dries Mertens en Arek Milik zijn inmiddels vertrokken. Nu zijn het Osimhen, Zoelinski en Chucky die deze dragen. De laatste 3 gaan we sowieso zien op het hoofdtoernooi. Je ziet al wel dat dit shirt erg overweldigend is. De Serie A is een sterkte competitie met clubs als Juventus, Inter Milan en AC Milan. Ben je dus een echte Napoli fan en volg je de club en de spelers op de voet? Het zal je niet ontgaan zijn dat ze ook nog in de Champions League zitten.

Met deze selectie kan SSC Napoli de kwartfinale van de Champions League halen – VSD

Het voetbalshirt is ontwikkeld en geproduceerd door Giorgio Armani. Dit is best wel bijzonder want het is een merk die je niet zo veel meer terug ziet in de wereld van het voetbal. Desalniettemin is het deze uitgekomen met een geweldig mooi en solide design. Je kunt het Napoli shirt ook als thuisvariant bestellen. Deze is uitgekomen met een opvallend wit design afgewisseld met de lichtblauwe kleur. Verder is de sponsor Lete in het wit terug te vinden op de borst.

EA7 Napoli 3de Shirt Zwart 2022-2023

Het clublogo is zichtbaar op de linkerborst en het EA7 by Giorgio Armani group logo op de rechterborst. Je kunt deze dus al snel dagen op de training of naar de sportschool. Voorzien van materiaal om droog te blijven. Het zorgt dat het shirt niet aan je lichaam blijft plakken tijdens het sporten en blijft zo dus lekker comfortabel aanvoelen. Let wel op dat het een iets strakker shirt is dan wij gewend zijn. Maak dus vandaag nog collectie compleet met dit voetbalshirt. Je kunt hier ook het Napoli voetbalbroekje uit 2022-2023 bestellen.

  • Napoli Store
  • Serie A
  • EA7 by Giorgio Armani group
  • 3e tenue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *