Napoli Voetbalbroekje Uit 2022-2023

napoli voetbalbroekje uit 2022-2023Het Napoli voetbalbroekje uit 2022-2023 in onze store is te vergelijken qua kleuren met het uitshirt. Deze kan je lekker gaan combineren met bijvoorbeeld een trainingspak of ga eens voor een muts.

voetbalshirts direct kopen

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Prijs vanaf €34.99
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Voetbalkleding EA7

Het Napoli uitshirt 2022/23 al in huis gehaald? In de store dus nog veel meer kleding. Je kan ook een compleet tenue samenstellen net wat je wenst. Deze zal voor het seizoen te zien zijn tijdens alle uitwedstrijden. We zijn vooral benieuwd naar de wedstrijden in de Champions League. Niet geheel zeker van je zaak bekijk dan alle fan artikelen in onze fanshop. Kies hier ook het Armani SSC Napoli uitshirt wit 2022-2023. Daarnaast hebben we ook het Kappa Napoli trainingspak blauw 2020-2021 of een losse broek.

Met Osimhen en Zielinski kan Napoli nog ver komen in de Champions League – VSD

Deze is ontworpen in samenspraak met Armani. Het merk kennen we niet echt op het gebied van sportkleding. Toch ben je door het merk verzekerd van een mooie kwaliteit. Het Napoli uitbroekje voorzien van een design met een donkerblauwe basiskleur. Deze kleur wordt afgewisseld door lichtblauwe accenten waardoor deze mooi in lijn is. Kies hier ook voor het Napoli voetbalsokken uit 2022-2023

Napoli Voetbalbroekje Uit 2022-2023

Op het linker bovenbeen vinden we het clublogo en op het rechter bovenbeen het logo EA7 in het lichtblauw. Daarnaast is deze gemaakt van een hoogwaardig materiaal waardoor vocht tijdens het sporten/transpireren wordt afgevoerd naar de buitenste lagen van de kleding. Dit is een van de fijnste elementen van het broekje omdat deze zo droog en aangenaam blijft aanvoelen op de huid. Maak dus vandaag nog je tenue compleet of gebruik deze als zwembroek wat je in Italie veel ziet.

  • Seizoen 2022/2023
  • Design in samenwerking met EA7
  • Vocht afvoerend materiaal
  • Stadion: San Paolo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *