Napoli Voetbalsokken Uit 2022-2023

napoli voetbalsokken uit 2022-2023Hier de Napoli voetbalsokken uit 2022-2023 kopen. Deze zijn verkrijgbaar vanaf maat 26 tot 50. Ze gaan dan per 3 maten ivm de ruimte in de sok. Kies hier ook gelijk voor het uitshirt en het broekje.

voetbalshirts direct kopen

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Prijs €14.99
  • Beschikbaar in: junior en senior
  • Gratis thuisbezorgd boven €70,00!

Deze kan je bestellen als je het uitshirt al in de kast hebt hangen. Daarnaast kan je deze bestellen als je van plan om een compleet tenue te creëren. Dit zijn de perfecte artikelen voor de fan. Je gaat deze zien tijdens alle uitwedstrijden van de club en tevens in de Champions League. Ga dus los en kies de kleding van de club. Net zoals het Armani SSC Napoli uitshirt wit 2022-2023 en het Kappa Napoli trainingspak blauw 2020-2021 allemaal op elkaar afgestemd in de store.

De club uit Napels heeft met Osimhen goud in handen en daarom is de club nog populairder.

Deze zijn ontwikkeld met de sportgigant EA7. Hierdoor hoef je dus zeker geen twijfels te hebben over de kwaliteit van de sokken. Zoals te zien is op de afbeelding zijn ze ontworpen en uitgekomen met een mooie donkere basiskleur. Deze kleur wordt afgewisseld met witte accenten welke ook in het Napoli shirt thuis kids verwerkt zitten. De bovenkant van de voetbalsokken bestaat uit een aparte rand. Op de schenen is een lichtblauw Napoli logo te zien.

Napoli Voetbalsokken Uit 2022-2023

Het voetbed is ergonomisch ontworpen wat betekent dat deze altijd een perfect passende vorm zal hebben voor ieder persoon. Daarnaast zijn deze gemaakt van een uitzonderlijk materiaal dat er voor zorgt dat vocht tijdens het transpireren wordt afgevoerd naar de buitenste lagen van het materiaal. Dit is natuurlijk erg fijn omdat hierdoor de kousen lekker droog blijven aanvoelen op de huid. Maak dus vandaag nog je Napoli tenue 2022/23 compleet met de aantrekkelijke kousen.

  • Seizoen 2022/23
  • Serie A & Champions League
  • EA7 ook wel Armani
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *