Nike Liverpool 3de Tenue Groen 2022-2023

nike liverpool 3de tenue groen 2022-2023Koop hieronder het Nike Liverpool 3de tenue groen 2022-2023. Je kunt natuurlijk ook voor het het thuistenue gaan in dezelfde maten. Deze is in ieder geval voorzien van spectaculaire kleuren. Wat vind je van het tenue?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: 122 tot 3XL
  • Nike Dri-FIT kleding
  • Sterren: Mohamed Salah & Virgil

Deze is natuurlijk geweldig voor de echte fan. Ga bijvoorbeeld ook voor het prachtige Nike Liverpool trainingspak 2023-2024 allemaal voor in je kast. Nike heeft de ontwikkeling weer voor haar rekening genomen. Hierdoor hoef je dus nimmer te twijfelen over de kwaliteit van je aankoop. Je kunt een variant bestellen met lange en korte mouwen. Ga hier ook gelijk voor het Nike Liverpool Europees tenue 2022-2023.

Je kunt een tenue ook bedrukken met je favo speler. Let goed op of het broekje dan ook wordt bedrukt.

Deze is voornamelijk ontwikkeld voor de Europese activiteiten van de club. Als we kijken aar het Europees voetbal van de afgelopen jaren van Liverpool FC dan zit het wel snor. Ze wisten als 1ste te eindigen in de Premier League. Een 3de tenue worden ook gebruikt in bijvoorbeeld de League Cup, FA cup maar ook nog andere speciale wedstrijden in Engeland. Uiteraard kijken we weer uit naar de Champions League.

  • Naam: Liverpool FC
  • Stadion: Anfield
  • Competities: Premier League
  • Cups: League Cup, FA cup

Nike Liverpool 3de Tenue Groen 2022-2023

Het voetbaltenue is uitgekomen met een zeer opvallend design. Unieke kleuren maar vooral het design is anders. We zien weer een normale krijg en ook een Nike logo en clublogo aan beide kanten. Uiteraard vinden we het Standard Chartered logo van de hoofdsponsor op de voorkant van het voetbalshirt. Je kunt het shirt ook nog bedrukken om deze lekker persoonlijk te maken. Kies hier ook voor het Nike Liverpool thuistenue 2022-2023.


Het voetbaltenue kopen? Deze bestaat uit het 3e shirt, broekje en de kousen. Het broekje en de sokken zijn mooi in lijn met het shirt en zijn wat rustiger gehouden om zo het totale tenue compleet te maken. Door de samenwerking met Nike is er gebruik gemaakt van het high-end materiaal. Door dit materiaal wordt vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen van de stof afgevoerd. Hierdoor zal het Liverpool 3de tenue dus ten alle tijden lekker droog en comfortabel aan blijven voelen op de huid. Ga los in het nieuwe tenue.

  1. Ontworpen voor de Champions League
  2. Te bedrukken met naam en nummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *